Revista FAMOST august 2019

Descarca Revista FAMOST august 2019 AICI!


Suntem prezenti cu revista Famost august 2019 si incercam sa aducem in fata voastra, lucruri si informatii cat mai frumoase si utile, oameni speciali, oameni care fac ceva ce conteaza si au o influenta pozitiva in viata fiecaruia dintre noi. Si NU! Nici vorba de august sau vacanta in aceasta editie a revistei, prin prisma dinamicii, articolelor regasite, a invitatilor!

O avem invitata pe frumoasa realizatoare de emisiuni TV – Flori Stoian cu care am realizat un interviu extrem de interesant si o frumoasa sedinta foto, si a carei prezenta pe coperti ne face cinste. Daca ramanem tot in zona televiziunii, mentionam ca Daniela Sala il are invitat pe Alexandru Constantin (Prima TV) cu care poarta o conversatie deschisa si in care prezentatorul tv, ne povesteste despre viata din televiziune, parcursul sau si cum este el in afara camerelor de filmat. O sinteza la rece a anumitor ramuri ale culturii romanesti, ne este facuta de scriitorul si scenaristul Lucien Lancelot Ciucuta, intr-un interviu de exceptie, in care a dialogat cu Beatrice Lianda Dinu. Tot Beatrice, ne introduce in atmosfera petrecerilor specifice verii, prezentandu-ne culisele show-ului “La Bairam”; interviuri cu organizatorii, cu formatia Axxa, Simona Nae; ea realizeaza de asemenea, un frumos portret al poetei, actritei, designerului de genti de mana – Sabina Lisievici.

Descarca GRATUIT revista, apasand pe fotografie!

Nu am uitat de moda, pentru ca avem tendinte, sfaturi de purtare a anumitor piese vestimentare si accesorii, iar Daniela Sala ne face cunostinta cu un designer vestimentar aflat la inceput si careia ii uram mult succes: Denisa Catai! De asemenea, magazinul de imbracaminte masculina Mister ne prezinta colectia Resort 2019! Daca tot am amintit in randurile de mai sus de vacante, va facem cunostinta cu Oana Grozavu, o impatimita a calatoriilor si a scrisului, de aceea v-o prezentam impreuna cu blogul personal. La fel de picanta, Madmoiselle Sarcastique ne ofera un dialog cel putin ‘interesant’ dintre doua prietene, care nu s-au revazut de mult timp.

Avem rubricile noastre traditionale, articole numeroase din industria beauty, din sanatate, stil de viata si multe altele.

Va invitam sa parcurgeti editia lunii august 2019, garantandu-va ca veti gasi cel putin un subiect pe placul vostru! Toate cele bune pana la urmatoarea reintalnire!