Revista Famost august 2020

Revista Famost august 2020 este o editie frumoasa, luminoasa, cu invitati deosebiti, cu articole de sezon, informatii utile.

Descarca GRATUIT revista AICI sau VIZUALIZEAZ-O dupa urmatorul alineat!

Revista Famost august 2020 este o editie frumoasa, luminoasa, cu invitati deosebiti, cu articole de sezon, informatii utile. Ne bucuram sa ne reintalnim sanatosi, cu o stare de spirit buna, intr-o perioada in care, cel putin la noi, nimic nu pare sa se schimbe. Doar sa speram ca totul va fi bine si sa incercam sa avem grija de noi insine si de cei apropiati noua.

Majoritatea am auzit de trupa Bambi si nu o data le-am ascultat frumoasele melodii, dar iata ca viata vine cu surprize (unele generate de noi insine) si drumurile ne duc si in alte directii. Este cazul Denisei Tanase, care a inceput o frumoasa afacere in domeniul parfumeriei, o initiativa care se bucura de un real succes. Denisa se afla pe coperta revistei noastre dar si la interior, prin intermediul unui interviu interesant si a unor frumoase fotografii care il insotesc. O alta prezenta deosebita este cea a scriitoarei Theo Anghel, cu care am purtat un dialog deosebit si din care am aflat multe multe lucruri utile. Daniela Sala ne-o aduce in prim plan pe actrita Ani Cretu, de la care am aflat ce inseamna viata unui actor in Romania: cu lucruri bune si si mai putin bune.

Ne bucuram de asemenea sa marcam debutul in revista noastra incepand cu aceasta luna a Mirelei Novak, care ne va incanta luna de luna cu articole despre feminitate, in cadrul rubricii “Tu, ideala!“, un titlu care spune totul. Pentru ca am ajuns in zona modei, mentionam ca avem articole de sezon, cu sfaturi si propuneri adecvate zilelor calduroase, articole care abordeaza situatia actuala a modei cauzata de pandemie, tendinte.

M. K. Lynn este numele unei tinere scriitoare talentate, care promite mult si care se afla in aceasta editie a revistei alaturi de noi cu un fragment din romanul de debut “Pene, morminte si flori“. Avem in continuare poezii, un frumos indemn venind din partea “Blogului de zambit“, dar si ultimele aparitii editoriale ale lunii iulie 2020 aduse in prim plan de Roxana Negut, toul pentru o vacanta completa. Valentin Goran ne prezinta filmul nominalizat de 7 ori la Oscar – 1917 prin intermediul unei analize pe cat de minutioasa, pe atat de interesanta.

Diana Pavel ne invita la o calatorie in timp prin intermediul machiajului retro, debuteaza in revista Famost august 2020 – nail artista Monica Dragan prin intermediul unui articol si a fotografiilor cu care va participa la un concurs; ii uram mult succes! In domeniul infrumusetarii avem multe articole practice, adecvate “statului acasa“, dar nu ne limitam doar la aceste aspecte!

Marta-Iozefina Bencze ne ofera sfaturi pentru a evita anumite greseli intr-o prezentare PPT, avem articole care ne ajuta sa depasim momentele dificile, vedem cum vom evolua pe partea muncitului de acasa.
Daca nu stii cum poti salva planeta mancand sanatos, o poti face prin intermediul articolului la inceptul sectiunii “Sanatate“, afli cum te poti simti bine intr-un mod natural, alaturi de multe alte articole utile si actuale.

Cam atat pentru aceasta succinta prezentare, va lasam pe voi sa descoperiti ceea ce credeti ca poate fi interesant si pana la urmatoarea reintalnire, va transmitem cele mai bune si sincere ganduri!