Revista Famost decembrie 2019

Revista Famost-decembrie 2019 incearca sa aduca putina bucurie si caldura prin aceasta editie, prin intermediul articolelor frumoase si utile, cu ajutorul invitatilor prezenti.

Descarca GRATUIT revista AICI sau vizualizeaz-o mai jos!

Revista Famost-decembrie 2019 incearca sa aduca putina bucurie si caldura prin aceasta editie, prin intermediul articolelor frumoase si utile, cu ajutorul invitatilor prezenti.

Iata-ne ajunsi si in luna decembrie a lui 2019, intr-o perioada frumoasa, dominata de sarbatori, emotii, dar si de agitatia si stresul specific perioadei. Cu sau fara zapada mult dorita de multi, viata merge inainte si oamenii incearca sa se bucure de momentele in care isi pot petrece mai mult timp alaturi de familie si prieteni, sau sa isi petreaca timpul intr-o vacanta la munte sau poate intr-o zona exotica de pe glob.

Aniversam 20 de ani de existenta in Romania a blanurilor Avanti Furs si o avem pe coperta pe ambasadoarea acestui brand, Flori Stoian. Daca tot suntem in zona modei, ne bucuram sa il avem pe designer-ul vestimentar Florin Burescu in dialog cu colega noastra Daniela Sala; tot Daniela ne-o prezinta pe Diana Caramaci, cea mai noua prezenta romaneasca de pe catwalk-ul New York Fashion Week. Revenim cu un interviu in care o avem invitata pe Sonja Andersson, care ne vorbeste despre prima editie a SIF, dar si care sunt planurile in privinta editiei din 2020 a Scandinavian International Fashion Week. Avem de asemenea o scurta prezentare a unei persoane foarte apropiate acestui eveniment, bloggerita si model – Lydia Preston Sweeney. Iar daca deja te gandesti la cum te vei imbraca in 2020, iti sarim in ajutor, pentru ca avem tendintele in moda feminina, intoarse pe toate partile! Alin Temeliescu ne prezinta in doua „capitole” propuneri vestimentare pentru Anul Nou, in functie de eveniment, dar si o propunere vintage.

Pentru ca tot vorbim de sarbatori si aceasta perioada, va propunem la inceput in Revista Famost-decembrie 2019, cateva articole de Craciun, pe care, speram sa le gasiti folositoare!

Beatrice Lianda Dinu ne-o aduce in prim plan pe Roxana Nemes, prin intermediul unui frumos interviu, insotit de un pictorial in care colega noastra a sigurat partea de styling. Tot Beatrice ne explica motivele pentru care spectacolul anual Victoria’s Secret a fost anulat.
Avem machiaje frumoase si multi castigatori din domeniul beauty, pe care vi-i prezentam in acest numar! Mihaela Alexandru a reusit sa ia aproape toate premiile de la prima editie a Campionatului International de Make-Up Alternativ; despre aceste eveniment si fotografiile cu lucrarile sale, gasiti la sectiunea „SPLENDIDA”. Grosu Iuliana la prima participare la Campionatul International de Gene – LASH FEST, a reusit de asemenea sa aduca multe premii acasa; interviu si fotografii de la eveniment. Mihaela Grosu ne explica importanta tratamentelor cosmetice pentru un ten perfect, insotit de un machiaj „office”.

Dorina Ursu ne vorbeste despre inflamatie si cum sa o tratam in mod natural; avem in acelasi timp multe sfaturi legate de sanatate, stil de viata, articole interesante si care speram ca va vor trezi interesul.

Dragi urmaritori ai revistei Famost, va dorim sa aveti parte de sarbatori frumoase, linistite si sa intrati in 2020 cu multa energie si pozitivitate, iar Noul An sa va implineasca toate dorintele!