Revista Famost Editia Decembrie 2015


Descarca GRATUIT Revista Famost Editia Decembrie 2015 apasand acest link! 

*Pentru o experienta completa, descarca intai revista in calculator, apoi rasfoieste-o!

decembrie

O luna in care ne facem bilantul si rezolutiile, o luna in care incercam si ne dorim sa fim mai buni, mai aproape de semenii nostri. Ideal ar fi sa incercam sa avem aceasta atitudine in fiecare zi; poate ca ne-ar iesi, poate ca nu, dar cu siguranta odata ce ne propunem acest lucru, vom fi alti oameni, cu alte ganduri.
Si pentru ca am vorbit de astazi si de viitor, v-am adus in prim plan in acest numar, gandurile invitatilor nostri pe parcursul intregului 2015, alaturi de cele mai pasionate si iubitoare de moda fete din Romania. Tuturor, le multumim pentru promptitudinea si amabilitatea cu care au dat curs invitatiei noastre.

Ce avem in acest numar? Multe sfaturi de ingrijire personala, mai ales ca sezonul rece este unul care ne poate da mari batai de cap in privinta sanatatii. Avem de asemenea, un ghid al vestimentatiei de revelion, care va continua cu un ghid al machiajului de revelion, oferit de Alina Dragan – make-up artist. Pentru a incepe Anul Nou cu dreptul, venim cu sfaturi pentru o viata mai buna, iar “despre relatii. despre situatii conflictuale. despre armonizare”, ne va vorbi Delia Gavriliu.

Statistic vorbind“, Marius Gabor continua cu periplul lui ‘hai hui in tara nimanui‘ si primim ganduri foarte frumoase si pline de emotie transmise din partea Avera Make-up Artist. Tragem putin cu ochiul la tendintele vestimentare si ale culorilor din 2016, insotiti fiind de o frumoasa prezentare a bijuteriilor SophieBelle, spusa chiar de cea care sta in spatele lor: Oana Cumpanici.
Speram de asemenea, sa fiti incantati de cele doua invitate speciale din aceasta editie de decembrie – Maria Craciun si Analisa Ignat, care ne-au acordat un interviu si alaturi de care am realizat doua frumoase pictoriale, iar pentru a continua in aceeasi nota energica, avem o mica istorie a grupului Ansamblul Estrada, prezentata de Andreea Ignat.

Iata astfel, ca am ajuns si la finalul lui 2015, un an cu bune si rele, si, avand speranta ca 2016 va fi un an mai bun din toate privintele, va uram sanatate si sa aveti parte doar de lucruri frumoase!
La Multi Ani!
si toate cele bune pana data viitoare!