Revista Famost Editia-Decembrie 2016


Descarca Revista Famost Decembrie 2016 GRATUIT apasand AICI!


Incepem aceasta rubrica printr-un simplu si recunoscator

VA MULTUMIM,

tuturor celor care au fost alaturi de noi cu gandul si cu fapta pe parcursul intregului 2016, tuturor celor care au contribuit prin orice mod la parcursul nostru si evolutia noastra, iar faptul ca suntem aici, acum, este meritul lor!
Au existat persoane cu care am continuat sa colaboram, persoane de care ne-am despartit sau persoane noi … le multumim tuturor! Nu vom mentiona nume, pentru ca orice contributie – oricat de mica pare, ne-a ajutat la ceea ce am reusit sa construim pana astazi si se vede aici!

Una peste alta, suntem oficial in prima luna a iernii, un inceput care ne aduce sarbatorile iernii, un An Nou – 2017 – care speram noi sa-l inlocuiasca pe actualul cu realizari cat mai multe si care sa ne ajute sa evoluam din toate punctele de vedere, dar, mai ales in ceea ce priveste calitatea de a fi om.
Ca tot am amintit putin mai sus de persoane noi, salutam prezenta – incepand din acest numar, a domnului Corcacel Cornel, care va fi prezent cu cate o pictura personala in fiecare editie a revistei noastre si nu numai. La fel de importanta este si prezenta – tot din aceasta editie, a specialistei in nails Liliana Badin, care debuteaza acum cu realizarea in 8 pasi a „Precious Flower„.

famost-decembrie-2016
Apasa pe fotografie pentru a descarca GRATUIT revista!

Ce avem in numarul din decembrie pe langa arta? Moda prin intermediul tendintelor – atat cele de sezon cat si cele pentru 2017, sfaturi de frumusete pentru ten, piele, par subtire.
Ca tot e vremea bilanturilor, am reusit sa aducem in decembrie majoritatea persoanelor publice prezente la noi in revista sub forma de interviuri, pentru a-si exprima gandurile vis-a-vis de anul care urmeaza sa se incheie si planurile pentru anul viitor; le multumim pentru deschidere si promptitudine si le dorim mult mult succes in tot ceea ce urmeaza sa intreprinda!
De sezon, avem sfaturi de cumparaturi pentru aceasta perioada, dar si sfaturi despre cum sa ne imbracam si ce tinute putem alege de la Laura Veronica Sima, ce bijuterii putem purta de sarbatori de la Madamme Bijoux si cum trebuie sa aratam machiate de Craciun si Anul Nou de la Alina Dragan! Tot de sezon, avem sfaturi despre cum ar trebui sa ne arate casa in aceasta perioada, sfaturi de sanatate utile acestei perioade, iar lista poate continua.

Ne vom opri aici cu enumerarea subiectelor si va lasam pe dumneavoastra in compania lor! Speram ca veti gasi lucruri interesante, utile si care sa va ofere clipe frumoase!


Va dorim cu aceasta ocazie, un sfarsit de an frumos, un 2017 plin de bucurii si clipe minunate alaturi de cei ce va inconjoara si mult succes in tot ceea ce faceti!

„La Multi Ani!”