Revista Famost – Editia Februarie 2016

Revista Famost

Revista Famost – Editia Februarie 2016

119

DESCARCA REVISTA FAMOST APASAND AICI !


Bine v-am gasit si in luna februarie, mai optimisti si poate nerabdatori in asteptarea primaverii. Deocamdata, nu am avut parte de o iarna grea, vom astepta sa vedem ce ne ofera luna in curs, o luna in care – prin intermediul Valentine’s Day si Dragobete – ar trebui sa fim inconjurati de dragoste. De ea, avem nevoie in fiecare zi. Si pentru a completa aceasta idee, am realizat in aceasta editie, un pictorial tematic cu un frumos cuplu, care speram noi, sa fie pe placul dumneavoastra.

Ce avem in numarul din februarie? In primul rand, interviuri cu persoane speciale din diverse domenii de activitate, moda, frumusete, tendinte, sanatate, sfaturi …
Facand o scurta prezentare in ordine cronologica, aducem in prim plan, interviul cu DJ Grigo – un om extrem de pasionat de ceea ce face, care traieste si respira hip hop-ul in toate formele lui, transformand totul intr-un mod de viata. Continuam apoi, cu doamna Mariana Robea – Fundatia Familia, o femeie ambitioasa, cu un suflet mare si careia ii pasa de problemele sociale ale semenilor nostri; avem “exercitii de sinceritate“ cu Ioana Duda, despre ea, despre blogul ei si stilul aparte de a scrie, prin intermediul materialului realizat de Adina Fuica. Multa pasiune si sensibilitate am gasit in cuvintele doamnei Dorina Morna – creatoare de palarii, care a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu.
Si pentru ca am ajuns in zona modei, mentionam o alta invitata speciala in cadrul traditionalei rubrici “Printre blogurile de moda din Romania“ – Valentina Penescu, vom afla care sunt tendintele ochelarilor de soare pentru sezonul urmator, vom “evada” vizual cu Laura Veronica Sima prin intermediul unor creatii desoebite – marca Gabriel’s Fashion si Oana Padure, vom fi “accesorizati” de Oana Cumpanici, descoperim traditia si filosofia Piaget si facem cunostinta cu un designer olandez, care se ridica – prin ceea ce face – la rangul de artist – Edwin Oudshoorn.

Razvan Oncescu ne spune de ce alimentatia este vitala pentru sanatatea noastra si nu dietele, vom face un test sa vedem daca suntem supusi riscului de diabet, vom afla mici secrete pentru construirea masei musculare intr-un mod eficient. Ce este astenia sexuala ne explica Dorina Ursu, descoperim cum ne putem imbunatati viata cu ajutorul Hartii Bagua si invatam cum sa ne relaxam in 20 de minute sau mai putin. Despre sprancene, evolutia lor si tendinte, ne va vorbi Alina Dragan, vom descoperi genele laminate la Migoto Spa, vom afla de la specialisti cum sa fim frumoase iarna si care sunt beneficiile folosirii uleiului de cocos. Daca vreti sa aflati tendintele de aranjare a parului pentru primavara 2016, le veti gasi tot aici!

“Toleranta fata de tine si fata de ceilalti“ – Delia Gavriliu, “Draga Seherezada“ – Marius Gabor, sunt alte titluri care speram sa va faca placere sa le cititi, asa ca, va uram lectura placuta, multa sanatate si sa ne regasim cu bine in luna martie!

Comments are off this post!