Revista Famost – Editia Ianuarie 2016

Descarca GRATUIT Revista FAMOST – EDITIA IANUARIE 2016 Apasand AICI !

*pentru o experienta completa, descarcati revista in calculator!

 .

La Revedere 2015! si Bine Ai Venit 2016!

Incepem numarul din ianuarie cu acest frumos titlu, care apartine dragii noastre colaboratoare Delia Gavriliu, un titlu cum nu se putea mai potrivit! Sa aveti un 2016 plin de lucruri bune si frumoase si multa sanatate in primul rand, mai completam noi!

Ce avem in acest numar? Incercam sa sfidam anotimpul rece si sa fortam venirea primaverii prin prezentarea tendintelor vestimentare masculine primavara 2016! La aceasta initiativa ne-a fost ‘complice‘ si Alina Dragan, care ne prezinta tendintele in machiaje ale sezonului ce urmeaza, completat de accesoriile care se poarta tot in aceasta perioada. Si cum accesoriile completeaza tinutele, ne-am gandit sa oferim o mana de ajutor sau surse de inspiratie pentru miresicile acestui an, prin prezentarea tendintelor rochiilor de mireasa ale sezonului primavara 2016!
Dorina Ursu ne invata cum sa facem din 2016 cel mai bun an al nostru, iar daca am exagerat cu alimentatia de sarbatori, Oncescu Razvan ne ofera mici sfaturi pentru a trece cu bine si a ne revigora; mai mult, venim in completarea acestui lucru, aducand in prim plan, sfaturi anticelulita.
In cadrul traditionalei calatorii printre blogurile de moda autohtone, va prezentam in prima luna a acestui an Ema’s World si completam cu stilul si eleganta specifice Lectiilor de Stil cu Laura. Ramanem in zona si va prezentam un top al unor modele unice: ce le face unice? Ramane sa aflam.

Sa nu credeti ca nu avem invitati in aceasta editie! Si suntem onorati sa ii avem alaturi de noi pe Razvan Mavrodinescu – cel care este sufletul IMPERIUM by M si Catalin Postelnicu, producator muzical, DJ, cel care a pus bazele proiectului GRUIA. Continuand cu arta, Adina Fuica impreuna cu actorul Florin Toma ne prezinta Social Act Theatre, avem de asemenea o prezentare a cartii ‘Orasul Nebunilor‘ scrisa de Marius Gabor, impreuna cu cateva cuvinte de la insusi autorul si facem cunostinta cu filosofia blogului ‘Ochi caprui, blog personal‘, tot cu ajutorul Adinei Fuica.
Subiecte si titluri sunt mai multe, cu informatii interesante si speram noi utile, de aceea, cel mai bine, ar fi sa va lasam sa le descoperiti voi.
Asa ca, va dorim lectura placuta si va transmitem toate gandurile bune si calduroase pana data viitoare!