Revista Famost-Editia ianuarie 2017

Revista Famost

Revista Famost-Editia ianuarie 2017

83


Descarca Revista GRATUIT apasand AICI!


Iata-ne ajunsi si in 2017, dornici mai mult sau mai putin de noi inceputuri, noi experiente, gata sa facem fata noilor provocari – cum ar spune majoritatea! Unii dintre noi, probabil avem noi planuri – prefigurate de ceva timp in urma, altii continuam ceea ce am inceput in 2016 cu speranta ca ne vom incheia cu succes aceste misiuni. Indiferent ce ne va astepta, trebuie sa fim pregatiti sa facem fata tuturor situatiilor, iar pentru a incheia aceasta introducere, va uram “Bun venit!” in prima editie a acestui an a Revistei Famost – ianuarie 2017!


Incepem prin a multumi tuturor invitatilor din acest numar, pentru ca, prin contributia lor, am reusit impreuna sa realizam o editie speciala si foarte foarte valoroasa din punct de vedere al continutului. Luandu-i in ordinea aparitiei in revista, incepem cu Delia Oprea – Gavriliu, care ne impartaseste o noua viziune a vietii la care a contribuit aparitia primului copil; cu aceasta ocazie, am realizat si o frumoasa sedinta foto. Continuam cu doamna Aurelia Osma – cea care a infiintat asociatia “Si noi suntem copii vostri” cu scopul de a ajuta copii care sufera de autism, prezentandu-ne ce inseamna acest lucru, scopul acesteia si ce surprize frumoase ne pregateste in foarte scurt timp. Creatoarea accesoriilor de pus pe cap – Ana Istodorescu este invitata colegei noastre Laura Veronica Sima, in care ne dezvaluie pasiunea sa pentru palarii, filosofia ei, pareri despre moda si multe alte lucruri, pe care cu siguranta le veti gasi foarte foarte interesante. Liviu Adrian Sandu – este un alt invitat supriza al acestui numar, un om de o valoare spirituala rar intalnita in aceste vremuri – “vinovat” dupa cum a afirmat talentatul pictor Corcacel Cornel (care ne prezinta la pagina 84 un portret deosebit) – de infiintarea Asociatiei Artistilor Figurativi din Romania; ce reprezinta aceasta asociatie, de unde necesitatea infiintarii ei, care este scopul si care sunt realizarile ei, le aflam intr-un material pe care il gasiti la pagina 78.

Apasa AICI pentru revista in mod GRATUIT!

Apasa AICI pentru revista in mod GRATUIT!

Avem de asemenea, rubricile noastre ‘traditionale‘, cum ar fi “Printre blogurile de moda din Romania“, in care Avera Make-up Artist a facut o trecere in revista a tuturor invitatelor de anul trecut. Ramanand la moda, avem tendintele in incaltaminte ale sezonului calduros, tendintele vestimentare primavara-vara 2017 pe segmentul plus-size, iar daca nu v-ati incalzit inca cu gandul la sezonul calduros, o veti face cu siguranta acum, pentru ca avem tendinte costume de baie primavara-vara 2017!
Avem multe sfaturi de ‘sezon’ pentru ca sanatatea este foarte importanta, la care contribuie si doamna terapeut naturist Dorina Ursu prin explicarea cauzelor si remediilor a ceea ce inseamna “Dezechilibru Acid/Alcalin“. ‘Machiajul office‘ si ce inseamna el ne este prezentat si explicat de make-up artista Alina Dragan, iar pe langa toata acestea avem multe multe sfaturi utile de frumusete pentru toata lumea, dar si pentru viitoarele mirese! Si pentru ca tot suntem aici, Madamme Bijoux le ofera numeroase motive viitoarele doamne, pentru a alege buchetele de mireasa alternative!
Avem 25 de sugestii pentru un 2017 perfect, au fost identificate cateva strategii ale magazinelor care ne fac sa cumparam cat mai mult si pe care vi le prezentam aici si incercam sa descoperim care sunt motivele de atractie dintre barbati si femei la pagina 24.

Subiecte sunt mult mai multe, va lasam – ca de obicei sa le ‘descoperiti’ dumneavoastra in editia Revistei Famost Ianuarie 2017 si va uram inca o data, un 2017 asa cum vi-l doriti!

Toate cele bune pana data viitoare si lectura placuta!

Comments are off this post!