Revista Famost Editia Iulie 2016

Revista Famost

Revista Famost Editia Iulie 2016

38

Descarca GRATUIT AICI Revista Famost Iulie 2016!


Suntem in toiul verii – iulie 2016 – o luna care se anunta a fi foarte calduroasa, perfecta pentru vacante, indiferent ca sunt la munte sau la mare. Noi ne reintalnim aici, impreuna cu invitatii nostri, alaturi de multe subiecte interesante, din domenii diferite, asa cum v-am obisnuit pana acum.
Si chiar daca suntem la mijlocul celui mai calduros anotimp, nu ar fi rau sa ne inspiram pentru sezonul urmator, asa ca, am pregatit tendintele vestimentare toamna-iarna 2016-2017, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Ramanem in acest domeniu si discutam cu Laura Veronica Sima si invitata ei – Ana Munteanu despre Eva’s Lab, ce inseamna acesta, care este filosofia acestui brand, alaturi de multe subiecte legate de moda. Colaboratorul nostru Andreea Raffaelli ne introduce prin intermediul cuvintelor si a imaginilor in atmosfera editiei Pitti Uomo 90 desfasurata in Florenta in perioada 14 – 17 iunie. In continuare, avem sfaturi despre cum sa ne imbracam cand avem vreme foarte calda, iar Roxana Dinu vine cu sfaturi pentru viitoarele mirese: ce trebuie tinut cont cand sunt alese bijuteriile pentru rochia de mireasa! Avera Make-up Artist ne face cunostinta la rubrica destinata blogurilor romanesti de moda cu Laura Charaba si blogul sau deosebit “Living in a shoe“.
La “stil de viata”, salutam inaugurarea unei noi rubrici, alcatuita atat din cuvinte, cat si din imagini de fotograful Alina Stancioiu, rubrica intitulata “Oameni de poveste“. Tot in aceasta categorie, avem un interviu cu doamna Ema Solomon care ne povesteste despre Vila Belvedere, un loc deosebit, atat ca asezare, cat si concept; Marta Iosefina Bencze ne indeamna sa comunicam “fizic“ – explicandu-ne importanta acestui fapt si de ce ar trebui sa o facem, oferindu-ne un exemplu cat se poate de elocvent in acest sens.
Avem un debut si in literatura in aceasta editie: este vorba de “Aripi de libelula“ – scrisa de doamna Lidia Mihaela Necula, in care, autoarea, ne-a acordat un frumos interviu despre carte, despre lucrurile frumoase, despre viata in general. Ramanem pe aceeasi linie, Adina Mitrica avand-o invitata pe o tanara efervescenta, extrem de ambitioasa si capabila, care a facut foarte multe lucruri pana acum; este vorba de Diana Farca.Va aducem la zi cu noutati din fitness si aflam cum sa ne regeneram inteligent cu ajutorul oferit de doamna terapeut nutritionist – Dorina Ursu. Ati constientizat pana acum, ca tot ce este legat de sanatate se exprima prin cifre?
Subiecte sunt mult mai multe, le gasiti la cuprins sau in … revista! Asa ca, va dorim lectura placuta si multa sanatate pana la urmatoarea intalnire!

Comments are off this post!