Revista Famost Editia Iunie 2016

Revista Famost

Revista Famost Editia Iunie 2016

44

.

Descarca GRATUIT Revista Famost  – IUNIE 2016 AICI !

.

Prima luna din vara, primele ganduri catre vacante si cum sa ne petrecem timpul mai frumos, sa ne bucuram cat mai mult de frumusetea si caldura acestui anotimp! Sarbatorim si noi vremea frumoasa prin intermediul unei editii deosebite, foarte  interactive si energice si asta in primul rand, prin prisma invitatilor nostri !

Intr-o editie trecuta, am mentionat ca avem multe interviuri, dar se pare ca stafeta a fost preluata de acest numar al revistei, lucru care nu poate fi decat imbucurator, atat pentru noi, cat si pentru voi, cititorii!

Asadar, o prima invitata, ne va face cunostinta cu brandul “Pastelle pour Femme” – este vorba de creatoarea de moda Roxana Stoian, care ne va prezenta filosofia sa si ne va introduce in frumoasa lume a creatiilor vestimentare. Pastram linia, iar in rubrica “De vorba cu Laura”, Laura Veronica Sima o are invitata pe Irina Markovitz; ce este un consultant de imagine, ce face un personal shopper si multe alte lucruri extreme de utile si interesante le veti regasi in acest interviu.

Tot in lumea modei ne tine si Antonio Raffelli care ne aduce in prim plan moda si traditia italiana in ceea ce priveste incaltamintea, facandu-ne cunostinta cu istoria Mario Bemer. Blogarita de moda Claudia Fagadar ne-a acordat un interviu in care ne vorbeste despre … ati ghicit: moda, interviu realizat de Avera Make-up Artist! Pastrand linia artistica, avem un energic si frumos interviu cu talentata cantareata Maria Andreea, care ne povesteste despre viata si pasiunile sale, despre ce inseamna muzica si dansul pentru ea. A scrie poezie este de asemenea un art artistic, astfel ca Adina Mitrica a realizat un interviu cu talentatul scriitor Teo Spataru.

Pentru ca ne plac povestile de succes si avem nevoie de exemple in acest sens, inauguram o noua rubrica prin intermediul invitatei din editia trecuta – Bencze Marta Iozefina, care ne va aduce in fata astfel de oameni ambitiosi.
Vom invata de asemenea, cum sa ne alegem fondul de ten potrivit de la Alina Dragan, Dorina Ursu ne va sfatui cum sa ne pregatim mesele zilnice, Cucos Gina ne prezinta istoria buchetului de mireasa, iar Marius Gabor ne ofera o frumoasa poezie!

Si asta nu e tot! Avem moda, tendinte, sfaturi de ingrijire personala, stil de viata si multe altele, pe care va invitam sa le descoperiti in voie!
Va dorim lectura placuta, o vara frumoasa si cele mai bune ganduri pana data viitoare!

Comments are off this post!