Revista Famost Editia Mai 2016

Revista Famost

Revista Famost Editia Mai 2016

52

.

Descarca GRATUIT Revista FAMOST – Editia Mai 2016 AICI!

.

Bine v-am regasit dragi prieteni si in aceasta frumoasa editie a revistei noastre, o luna mai, care, marcheaza intrarea pe linie dreapta a sezonului calduros! Intamplator sau nu, avem foarte multe articole despre moda, invitati din acest domeniu, alaturi de multi altii, la fel de speciali si dragi noua.

Astfel, avem placerea sa o avem invitata in paginile noastre pe designerul vestimentar Oana Padure, intervievata de Laura Veronica Sima. Continuam pe acest segment, cu o invitata la fel de speciala – Annalisa Calabrese, care a purtat un dialog cu Antonio Raffaelli; aici, ne este prezentata tradititia si filosofia The Real Neapolitan Tie. Continuam cu un alt interviu interesant, din care putem invata multe lucruri si care ne aduce in prim plan, o realitate dura; invitata – Bencze Marta Iozefina. Adina Mitrica ne ofera pe de o parte un interviu la o prima lansare de carte a Andreei Chiuariu, dar si cateva amanunte din spatele blogului semnat – Alina Ilioi. Un interviu despre moda si stilul sau, ne-a oferit si Andreea Ristea prin intermediul dialogului purtat cu Avera Make-up Artist.

Pe langa aceste multe multe si frumoase interviuri, avem articole despre tendinte in incaltaminte, despre cum sa adoptam o tinuta la locul de munca. Intram putin si pe teritorul juridic al modelingului pentru a afla care sunt principalele pericole din aceasta industrie, prezentate de doamna jurista Mariana Botez.
Despre nutritie holistica, ne vorbeste doamna Dorina Ursu, aflam de la Cristina Nica faptul ca uleiul de ricin este unul dintre cei mai buni prieteni ai parului, iar doamna Gina Cucos ne ofera destule motive pentru a ne achizitiona singure flori.

Alaturi de cele prezentate pe scurt aici, avem multe alte articole interesante din diverse domenii si pe care va invitam sa le parcurgeti, in speranta ca veti gasi lucruri interesante si folositoare.

La revedere si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!