Revista Famost-Editia Martie 2017

Revista Famost

Revista Famost-Editia Martie 2017

91

Descarca Revista Famost Editia martie 2017 GRATUIT AICI!


Una dintre cele mai asteptate luni ale anului este fara indoiala martie, o luna care ne aduce vremea frumoasa, buna dispozitie si care ne descreteste fruntile! Aerul curat, martisoarele, florile, ne intampina incepand cu prima zi a acestei luni si ne vor insoti pana tarziu in toamna; daca vom avea si sanatate, atunci cu siguranta ne putem declara niste persoane fericite si norocoase.

In aceasta editie, v-am pregatit lucruri frumoase, inedite, in care – speram sa va regasiti si sa va inspire in tot ceea ce faceti!

Coperta-Revista-Famost-Editia-Martie-2017

Descarca GRATUIT Revista AICI!

Avem rubricile traditionale – Printre blogurile de moda din Romania in care o avem invitata pe Florentina Rusev si care abordeaza o tema foarte foarte interesanta si ‘controversata’ – influneta bloggerilor in mediul online – interviu realizat de Avera Make-up Artist, Fashion in Store @Abelle in care Anca Stoica ne propune un altfel de martisor – chokerele, Lectii de stil cu Laura in care ne este propus smokingul feminin; tot Laura Veronica Sima ne face cunostinta cu Ana Gabriela Bulugea si Abi Design Studio.

Suntem in tendinte! Si asta datorita faptului ca Alina Dragan ne aduce la cunostinta ce machiaje poarta in 2017 miresele si ramanem in zona, pentru a afla tendintele tematice ale nuntilor pe care le poti imbratisa in acest an! Foarte importante pentru fetele de astazi, sunt unghiile, asa ca vom face o incursiune in tendintele pentru unghii din 2017, dar nu neglijam nici accesoriile la moda, si in mod special gentile de mana! Ce ar fi un outfit complet cu machiaj si aranjat par, daca nu avem si un parfum care sa ne completeze si care sa exprime mai mult decat avem noi dispozitia de a o face? Asa ca, vedem cele 6 propuneri de parfumuri pentru acest sezon dar si cele mai importante influente de care tin seama parfumierii in acest sezon!

Ati vazut mai sus Alina Dragan? O veti regasi si in fotografii, impreuna cu un interviu acordat, despre ea, despre machiaje si pasiuni. Antonio Andreea Raffelli ne prezinta cele mai importante nume prezente la AltaRoma, iar Iulia Popa ne face cunostinta cu termenul Eclectism si ce inseamna el in amenajarile interioare. O frumoasa poveste de succes – Crazy Donuts, ne este prezentata de colega noastra Alina Giorgiana Neag, iar Adina Mitrica ne face cunostinta Alandala cu Bogdan Cojoaca.

De asemenea, avem multe alte articole din sanatate, stil de viata, foarte foarte educative si interesante, pe care va invitam sa le cititi! Va multumim ca ne sunteti aproape in fiecare luna si va dorim o primavara frumoasa, multa sananate si toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!