Revista Famost Editia Noiembrie 2015

Revista Famost

Revista Famost Editia Noiembrie 2015

41

 


Descarca GRATUIT Revista FAMOST Editia Noiembrie 2015 APASAND AICI!

*PENTRU O EXPERIENTA COMPLETA DESCARCA REVISTA IN CALCULATOR!

Iata-ne ajuns in ultima luna a acestei frumoase toamne si cum dorinta noastra permanenta de a evolua, face parte din filosofia noastra, am reusit in acest numar, sa aducem in fata dumneavoastra persoane de o mare calitate.

Avem astfel, multe interviuri din domenii diverse si incepem prin a prezenta interviul cu una din colaboratoarele noastre apropiate – doamna Dorina Ursu cu care am realizat si o frumoasa sedinta foto; continuam apoi cu doamna Grosu Aurelia care ne impartaseste din gandurile sale si ne prezinta ultima carte. Ambitia si dorinta de a face lucruri frumoase, le regasim in interviul cu doamna Roxana Chiroiu Boteanu – cea din spatele brandului Dona Kyros; si cum designul vestimentar merge mana in mana cu machiajul, avem un interviu cu Sorina Brumariu, pentru ca apoi sa intram in Gandurile Unei Anonime cu Adela Oroian si Flavia Oltean.
Pe langa interviuri, avem informatii din modeling, ne indreptam atentia catre tendintele vestimentare ale acestui sezon, dar si catre tendintele in make-up primite de la Alina Dragan, iar Avera Make-up Artist ne prezinta kitul de frumusete al Cleopatrei. Tot din domeniul frumusetii si ingrijirii, avem informatii despre mezoterapie de la Migoto Spa, sfaturi despre frumusete, un ghid al vopsitului de par acasa si multe altele.
Delia Gavriliu ne aduce la cunostinta importanta solidaritatii in comunitate, continuam calatoriile noastre cu Nusha Davilla in Goteborg si in lumea parfumurilor, Laura Veronica Sima ne propune o tinuta rock-chic intr-o atmosfera de “november rain” propusa de Marius Gabor.
Pe langa interviu, Dorina Ursu ne explica despre racelile de sezon si ne ofera solutii naturale pentru tratarea lor, Razvan Oncescu ne prezinta cele mai noi metode pentru a fi in forma, iar noi va introducem putin in lumea ciocolatei si aflam de ce le este frica barbatilor.

Speram ca v-am starnit curiozitatea si va invitam sa rasfoiti revista noastra!
Multa sanatate si toate gandurile de bine, pana data viitoare!

Comments are off this post!