Revista Famost – Editia Noiembrie 2016

Revista Famost

Revista Famost – Editia Noiembrie 2016

340

GRATUIT, DESCARCA Revista FAMOSTNoiembrie 2016 AICI!


Nostalgici sau nu, iata-ne ajunsi cu Revista Famost si in luna noiembrie 2016, cea care incheie in mod oficial toamna, un anotimp care in ultimii ani a devenit preferatul multora dintre noi … sa fie o tendinta, sa fi devenit noi mai romantici … pana in momentul de fata nu am citit niciun studiu in acest sens, pentru a ne edifica.

Pana una alta, va uram un calduros – caci se simte nevoia – “Bine v-am regasit“ si va invitam printre paginile revistei noastre pe aceasta luna. Ne place sa credem (daca nu noua, atunci cui?) ca avem si in aceasta editie lucruri care sa va trezeasca interesul, din cam toate domeniile pe care le abordam.

revista-famost-noiembrie-2016-coperta
Astfel, avem un preview al unei lansari de carte, e vorba de EXILMarius Gabor, materializat sub forma unui interviu cu autorul, avem multe sfaturi de ingrijire si sanatate “de sezon” + sfaturi din moda.
Salutam prezenta in aceasta editie a revistei noastre lui Ionut Sava, care i-a acordat un interviu foarte interesant colegei noastre – Laura Veronica Sima si va invitam de asemenea, sa patrundeti intr-un univers mereu colorat si proaspat, acela al florilor, prin intermediul interviului cu doamna Gina Cucos de la Floraria Avant Garden Flowers and Gifts.
Suntem atenti de asemenea, la sfaturile de sanatate oferite de doamna Dorina Ursu, ne bucuram ca avem o misiune mai usoara in ceea ce priveste amenajarea spatiului interior prin intermediul materialului oferit de Keros Design. Si nu, nu parasim domeniul modei, pentru ca Roxana Dinu ne prezinta colierul Choker, iar Antonio Raffaelli face o prezentare a tipurilor de cravate care exista si cum se poarta; ne continuam de asemenea, calatoria printre blogurile de moda din Franta cu Valerie Maiolino si Adina Mitrica.
Sa nu-i uitam pe cei care ne sunt mereu aproape, un semnal tras de Bencze Marta Iozefina si sa ne incantam simturile olfactice cu ajutorul celor mai populare parfumuri ale acestui sezon!
Apropo … daca sunteti in cautarea fericirii, o gasiti la pagina 80!

Acestea fiind zise, va dorim lectura placuta, cat mai mult timp petrecut printre paginile revistei noastre si sa ne reintalnim sanatosi in editia din decembrie. Toate bune pana data viitoare!

Comments are off this post!