Revista Famost-Editia Octombrie 2016

Revista Famost

Revista Famost-Editia Octombrie 2016

228

Descarca GRATUIT – Revista FAMOST – OCTOMBRIE 2016 AICI!


Bine v-am regasit dragi prieteni ai Revistei Famost in luna octombrie 2016 cu o editie foarte frumoasa. Fara a pierde mult timp aici, va informam ca avem si in aceasta editie multe multe articole interesante, interviuri, fotografii frumoase.
Multe articole de moda cu multe sfaturi si sugestii, tendinte din domeniul beauty : machiaje, aranjat par, unghii, multe articole despre cum sa ne ingrijim, dar si cum sa avem grija de sanatatea noastra, fizica si spirituala in acelasi timp.

Ca invitati, amintim materialul despre brandul Antonio Gatti, interviul cu doamna Iulia Popa care se identifica cu Keros Design, un interviu bilingv cu blogarita de moda de origine franceza Valerie Maiolino, dar si doua invitate deosebite – Loredana Munteanu si Cristina Dobrescu de la ‘Arta nu musca’.
In speranta ca veti gasi subiecte care sa va trezeasca interesul, va lasam sa rasfoiti si sa descoperiti singuri subiectele acestei editii, transmitandu-va in acelasi timp toate gandurile bune si multa sanatate pana luna viitoare!

Comments are off this post!