Revista Famost

HomeRevista FamostRevista Famost – Editia Septembrie 2015
Revista Famost – Editia Septembrie 2015

Revista Famost – Editia Septembrie 2015

Pentru o experienta placuta, descarcati revista in calculator!

 Descarca Revista Famost – Editia Septembrie 2015 AICI!

 

Tendinte, tendinte, tendinte … vestimentatie, machiaj, par, unghii, bijuterii, culori …

Cam aceasta ar fi tema dominanta a acestei editii din prima luna a toamnei 2015, alaturi de rubricile deja traditionale si de invitatii nostri din acest numar.
Pentru ca am amintit de invitati, ne face o mare placere prezenta Deliei Gavriliu, alaturi de care am realizat un frumos pictorial, insotit de un interviu. Nu mai prejos este prezenta modelului si blogerului Laura Veronica Sima, careia ii uram “Bun Venit!“, mai ales ca, incepand din numarul viitor, va fi o prezenta constanta prin intermediul rubricii “Lectii de Stil cu Laura“.
Avem de asemenea, cateva ganduri transmise din background-ul blogului Dama de Trefla, o recenzie a cartii “Noi Suntem Zeite“ scrisa de Alice Nastase Buciuta, ambele realizate de Adina Fuica, facem o incursiune cu Marius Gabor in Invincibila Armada, ne bucuram de beneficiile fructelor toamnei alaturi de Dorina Ursu. Razvan Oncescu ne spune cat de importanta este alimentatia in viata de zi cu zi si ce reprezinta ea, calatorim la Riga si facem o incursiune in istoria modei alaturi de Nusha Davilla.

Va invitam sa parcurgeti toate aceste subiecte interesante, alaturi de multe altele, si va dorim toate cele bune pana data viitoare!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»