Revista FAMOST-Editia septembrie 2017

Revista Famost

Revista FAMOST-Editia septembrie 2017

60

Descarca GRATUIT Revista AICI!


Tendinte. Moda. Tendinte. Frumusete. Tendinte. Astfel am putea caracteriza editia din septembrie 2017 a revistei Famost, care va aduce in prim plan, principalele tendinte din domeniul modei cu tot ce inseamna vestimentatie si accesorii, dar si din domeniul frumusetii – machiaj si aranjat par.

Marcam asadar, inceputul toamnei, cu multa moda, atat prin intermediul articolelor propriu zise cat si a interviurilor, in care protagonisti sunt Eugenia Daniela – Jubile Collection – intervievata de colega noastra Laura Veronica Sima si Daniela Sala, care ne vorbeste despre evenimentul Festivalul Designerilor din Romania, alaturi de multe alte lucruri interesante; gasiti materialele la paginile 16, respectiv 30. Facem cunostinta de asemenea la pagina 28, cu autoarea blogului Fashion Lost cu care a stat de vorba Avera Make-up Artist, Gina Codrescu – managerul Mister Galati, ne face propuneri de shopping foarte interesante pe care le gasim la pagina 26, aflam care este noua tendinta in moda si cum trebuiesc purtate matasea si lenjeria.

Apasa pe fotografie pentru a descarca revista!

De ce sa apelezi la specialisti? – aceasta este o buna intrebare general valabila, iar in aceasta editie, vom afla raspunsurile de la Simona Mazuru – Simone Studio (pagina 48). Aflam cum sa ne hranim pielea, cum sa o protejam, invatam sa machiem pas cu pas cu Evelina – Academia Giulia la pagina 64, mergem pe infrumusetare prin intermediul tratamentelor naturale, avem grija de ochii nostri.
Ce ti-ai dori mai mult: o marire de salariu sau o vacanta? Afli raspunsul raspunsul corect la pagina 68, dupa care, psihoterapeutul Violeta Nicoleta Simion ne vorbeste la pagina 71 despre Tristete si depresie. Daca esti sau nu adeptul relatiilor deschise, s-ar putea sa ti se para interesant materialul de la pagina 74, iar daca vrei sa te simti relaxat si bine in propriul spatiu, afla cum sa faci posibil acest lucru la pagina 78!
Activitatile facute alaturi de cei dragi sunt mult mai distractive si productive fata de cele facute individual, fapt confirmat de OneGym, iar daca iti doresti sanatate si vitalitate la varsta de 40 de ani sau mai mult, poti lua un bun exemplu de la Dorina Ursu prin intermediul interviului de la pagina 102. Tot de la terapeutul naturist Dorina Ursu, primesti recomandari pentru perioada sarcinii; daca ai dureri de spate, mergi la pagina 112 si daca vrei sa ai grija de sanatatea ta, am identificat ucigasul silentios!

Avem un zambet frumos cand parcurgem materialul Adinei Mitrica despre Blog de Zambit si ne incantam privirile cand privim cele doua picturi ale maestrilor Corcacel Cornel si Corneliu Dragan-Targoviste de la paginile 36, 37.
Dupa cum v-am obisnuit, materiale sunt mult mai multe decat cele prezentate aici, de aceea, va invitam sa rasfoiti revista si sa le descoperiti chiar voi!

Aici ne luam ‘La revedere’, va dorim lectura placuta si toate cele bune pana data viitoare!

O toamna frumoasa!

Comments are off this post!