Revista Famost-februarie 2020

Revista Famost

Revista Famost-februarie 2020

2410

Descarca GRATUIT revista AICI sau vizualizeaza-o putin mai jos!

Editia Revistei Famost-februarie 2020 va aduce in prim plan invitati cu o valoare incontestabila, care, prin activitatile lor (si sunt cat se poate de diverse) au reusit – si vor face acest lucru in continuare – sa aduca bucurie in inimile oamenilor, contribuind in acelasi timp la evolutia celor cu care interactioneaza, a societatii in general. Am afirmat de multe ori si o vom face in continuare ca, avem astfel de persoane minunate in revista Famost si ca vi le putem prezenta si dumneavoastra – cititorilor nostri. Poate va inspira sau va ajuta intr-un anumit mod, sau poate va face placere sa ii cunoasteti sau sa-i revedeti, sau sa aflati lucruri mai putin stiute; sau, doar ca o simpla lectura.

Ionut Rus este omul din spatele brandului De IONESCU si care realizeaza haine doar din canepa – planta traditionala romaneasca, de mult timp uitata si abandonata. Vorbim in continuare cu Patricia Todor-Ghitulescu care a fondat Inedithe si care ne va spune ce inseamna organizarea unui astfel de eveniment de amploare. Am stat de vorba cu Nicoleta Badiu – manager a doua restaurante cunoscute si deosebite, pentru a vedea ce inseamna o astfel de activitate; am realizat de asemenea si o sedinta foto – drept dovada coperta si celelalte fotografii care insotesc interviul si care speram sa va placa. Daniela Sala o are ca invitata pe Margareta Irina Nistor, cea care a adus atata bucurie multora dintre noi in timpul copilariei.

In privinta modei avem multe articole utile din care cu siguranta veti gasi ceva care sa va ajute, va punem la curent cu ultimele tendinte ochelari de soare si machiaj pentru 2020. Beatrice Lianda Dinu ne prezinta cea de-a patra editie a Kids Fashion Week – fiind prezenta la eveniment, la fel cum, tot ea, ne introduce intr-o atmosfera a stilului dintr-un nou sezon “Bravo, ai Stil“.
Din domeniul frumusetii vin mereu lucrurile frumoase, Mihaela Alexandru si Rolea Liliana prezentandu-ne o demonstratie de machiaj pe acelasi model – machiaj de zi vs. machiaj de seara. O sedinta de infrumusetare pentru viitoarele mirese cu Beauty Studio by Mihaela Grosu. Cele mai noi tendinte de infrumusetare ale sprancenelor vin de la Academia Giulia, care ne prezinta doua proceduri deja cerute in 2020: laminarea sprancenelor si Henna spa. Florina Serban ne prezinta o demonstratie de machiaj inspirata din Egipt, dar si o transformare intr-un salon de infrumusetare, care ne arata ca frumusetea nu are varsta.

Salutam debutul in revista Famost-februarie 2020 a Codrutei Tudoriu, care va aduce – incepand cu aceasta editie, un suflu nou, de cultura, o gura de oxigen, atat de necesara. In rest, avem rubricile noastre obisnuite, articole frumoase, unele – extrem de utile, pe care va invitam sa le cititi si sa ne scrieti daca simtiti nevoia!

Va dorim o luna februarie in care sa aveti parte doar de lucruri frumoase si pana data viitoare, va transmitem cele mai frumoase ganduri!

Comments are off this post!