Revista Famost ianuarie 2020

Iata-ne ajunsi si la prima editie a revistei noastre - Famost ianuarie 2020, intr-o luna ianuarie putin zgarcita in ceea ce priveste zapada mult dorita de majoritatea.

Descarca GRATUIT revista AICI sau vizualizeaz-o cateva randuri mai jos!

Iata-ne ajunsi si la prima editie a revistei noastre – Famost ianuarie 2020, intr-o luna ianuarie putin zgarcita in ceea ce priveste zapada mult dorita de majoritatea. Important este ca exista alternative pentru iubitorii de zapada, zonele montane romanesti, dar si cele din afara, reprezentand optiuni serioase de luat in calcul. Pe de alta parte, cel mai important este ca fiecare dintre noi sa avem un 2020 care sa se ridice la inaltimea asteptarilor noastre si sa reusim sa bifam cele mai importante dorinte de pe lista noastra.

 

Temperaturi scazute sau nu, parca tot vremea calda ne incanta mai mult, optiunile variate vestimentare si de accesorizare avand si ele un rol important deosebit, tocmai de aceea, pentru iubitoarele de moda avem principalele tendinte genti de mana si incaltaminte pentru sezonul calduros 2020; de asemenea, culoarea anului 2020 in varianta masculina ne este prezentata de Alin Temeliescu. Toata lumea este constienta ca nu poate iesi din casa oricum, chiar daca suntem in tendinte, asa ca, avem prezentate si modurile de aranjat parul in 2020.
Pentru ca tot suntem la partea de frumusete, Mihaela Alexandru impreuna cu modelul Roxana Z. si revista Famost, au realizat un machiaj fashion inspirational si spectaculos. Mihaela Grosu impreuna cu hair stilista Mariana Dragomir, au realizat un machiaj, respectiv coafura, pentru evenimente speciale, surprinse de noi prin intermediul fotografiei. Diferentele dintre microblading, tatuajul clasic si micropigmentarea sprancenelor ne sunt prezentate de Grosu Iuliana prin intermediul unui amplu articol, insotit de fotografii, sfaturi si ingrijirea ulterioara procedurii. Avem asa cum v-am obisnuit de-a lungul timpului, articole care subliniaza importanta folosirii produselor cosmetice naturale, alaturi de sugestii care sa va ajute.

Frumoasa si talentata Cristina Cepraga este invitata Danielei Sala in rubrica “Personalitati de top“, Beatrice Lianda Dinu ne prezinta doua din cele mai frumoase proiecte realizate de ea si colaboratorii sai-mixand scenografia cu modelingul, iar Marta Iozefina Bencze ne introduce in atmosfera seminarului motivational pe care il organizeaza si la care am fost si noi prezenti, surprinzand prin intermediul fotografiei, cele mai interesante momente. Ne sunt foarte dragi copii, iar ca parinti, trebuie dezvoltata o relatie cat mai buna cu acestia; in sprijinul acestei afirmatii, am abordat cateva lucruri interesante si consideram noi, utile.

Alimentatia este foarte importanta pentru o viata sanatoasa, la fel ca suplimentele absolut necesare; cu toate acestea, simtim nevoia si de dulce in viata noastra, de aceea va prezentam alternative cu avantaje si dezavantaje intr-un articol dedicat special.
Ne oprim aici cu dezvaluirile editiei revistei Famost ianuarie 2020 si va lasam pe voi sa descoperiti toate subiectele si articolele, urandu-va in acelasi timp, sa aveti un 2020 frumos si asa cum vi-l doriti!

Toate cele bune si ne revedem editia urmatoare!