Revista Famost iunie 2018

Revista Famost

Revista Famost iunie 2018

245

Descarca REVISTA Aici!

Este GRATUITA!


In editia din iunie 2018 a revistei Famost, ne-am concentrat in special pe ingrijire pentru ca femeile in mod deosebit trebuie sa arate cel mai bine, mai ales ca incepe sezonul vacantelor; ca vorbim de ingrijirea pielii sau de prezentarea anumitor proceduri de infrumusetare sau vorbim despre anumite produse, toate merg in aceeasi directie! Normal ca avem si moda, tendinte din moda, evenimente, rubricile cu care deja v-ati familiarizat; nu am uitat nici de sanatate sau stil de viata. Avem ca de obicei, invitati speciali care ne vorbesc despre activitatile lor, lucrurile frumoase din care sunt parte integranta, planuri de viitor.
O prezenta deosebita – o gura de oxigen am zice noi, este cea a Societatii Artistilor Figurativi din Romania, care, prin intermediul membrilor care o alcatuiesc, ne aduce in prim plan un eveniment desoebit si anume Cantacuzino Castle Art Gallery; ramanand in aceeasi arie, luam pulsul festivalului recent incheiat – Festivalul International de Animatie Gulliver si vedem ce lucruri frumoase au avut loc, cine a participat si care sunt castigatorii din 2018. “De vorba cu Laura si … Andrei Grososiu” ne face cunostinta ca acest talentat fotograf, care ne vorbeste despre ce inseamna fotografia pentru el, care sunt parerile lui legate de aceasta arta: un dialog extrem de interesant si captivant! Mircea Maieru continua cu al doilea episod din calatoria prin arta fotografica si ne prezinta prin imagini o bogatie de culori, insotite de cuvinte.

Descarca Revista apasand pe fotografie! Este GRATUITA!

Un eveniment deosebit de important a avut loc cu ceva timp in urma si anume inaugurarea primului Centru de Informare Istituto Marangoni din Europa Centrala si de Est; cu aceasta ocazie am stat de vorba cu omul caruia i se datoreaza in mare parte aceasta mare realizare – Alex Oproiu, dar si cu Dario Cattaneo – Director Vanzari Istituto Marangoni, prezent la inaugurare. Care sunt directiile, care este filosofia Institutului si care este scopul Centrului de Informare, le aflam in cadrul acestui material.Ramanem tot la moda high class si vedem ce tinute au purtat vedetele la Met Gala, cu ajutorul Andreei Eftimie si a lui Alin T, care ne prezinta cele mai reusite vestimentatii, dar si cele neinspirate; Noemi Meilman este invitata din editia iunie 2018 a revistei Famost in rubrica ‘Printre blogurile de moda din Romania’, realizata de Avera Make-up Artist. Avem de asemenea propuneri vestimentare marca Mister Galati, dar si Agatha Mariaj, sfaturi vestimentare, ‘Urban Style‘ prezentat de Laura Veronica Sima, parfumuri feminine in tendinte pentru acest sezon.
Avem de asemenea interviu cu Butunoi Virginia, cea care preda masajul teraputic in cadrul Giulia Beauty Academy si care completeaza materialul realizat despre masajul cu bambus si masajul cu ventuze. Salutam prezenta in revista noastra a managerului salonului de infrumusetare Euforia Concept –¬†Adriana Ivan, care ne face o prezentare scurta a salonului si ce inseamna acest lucru pentru ea. Pentru ca e vara, toate doamnele si domnisoarele trebuie sa arate bine, iar epilatul este una din procedurile de infrumusetare obligatorii acestei perioade. Si te poti epila fara dureri si definitiv, cu ajutorul luminii pulsate SHR E-Light prezente in cadrul salonului de infrumusetare Epsilon Galati. Tot in aceasta zona, avem multe articole, propuneri de produse de infrumusetare, sfaturi.
Incheiem revista prin intermediul unor frumoase fotografii care speram sa va placa si va lasam in compania revistei si a subiectelor, pe care, speram sa le gasiti, atat interesante cat si utile.
Toate cele bune si multa sanatate pana in editia viitoare!

PS Blog de zambit ne indeamna ca vara asta trebuie sa ne indragostim, iar Adina Mitrica completeaza ideea prezentandu-ne “Poezii pentru o fata pe care n-am cunoscut-o …

Comments are off this post!