Revista Famost iunie 2019

Revista Famost

Revista Famost iunie 2019

Aniversam si noi aceasta luna prin intermediul frumoasei coperti, dar si a articolelor pe care le veti regasi in interiorul revistei.
1430

Descarca GRATUIT revista AICI!


Bine v-am regasit dragi cititori in luna iunie a lui 2019, o luna care aniverseaza atat ziua copilului, cat si intrarea in mod oficial, calendaristic, in anotimpul cel mai calduros: vara! Aniversam si noi aceasta luna prin intermediul frumoasei coperti, dar si a articolelor pe care le veti regasi in interiorul revistei, o editie frumoasa, bogata, cu informatii diverse si din toate domeniile abordate de noi in mod constant.

Descarca GRATUIT revista APASAND PE FOTOGRAFIE!

Pe langa rubricile deja ‘traditionale’, va puteti informa cu privire la noile tendinte din industria modei (accesorii, bijuterii, genti de mana, rochii de mireasa), puteti afla noutati din industria beauty, sanatate, alaturi de alte informatii utile.
Dintre invitatii prezenti in aceasta editie, o amintim pe Dya care a raspuns intrebarilor adresate de Daniela Sala, rezultand un dialog foarte sincer si frumos. Ioana Zoican este invitata Adinei Mitrica in calatoria noastra printre blogurile de moda, la fel ca si poeta Irina Comeaga; stam de vorba (in limba engleza) de asemenea, cu trei protagonisti care participa la organizarea Scandinavian International Fashion Week. Beatrice Lianda Dinu ne poarta in locuri frumoase si ne aduce in prim plan oameni frumosi si pasionati, evenimente de anvergura si concursuri unice.

Toate subiectele le gasiti evidentiate si in paginile precedente la cuprins si daca va este atrasa atentia de un anumit subiect, nu ezitati sa-l parcurgeti sau de ce nu, puteti rasfoi toata revista!

Va dorim lectura placuta si toate gandurile bune pana la urmatoarea intalnire!

Comments are off this post!