Revista Famost Martie 2019

Ne bucuram pentru ca aceasta luna martie 2019 este o editie speciala a revistei Famost, foarte diversa, cu invitati deosebiti, care se remarca prin calitate si prin lucrurile bune realizate.

Descarca Revista FAMOST – MARTIE 2019 AICI!


Primavara este despre renastere, despre trezire la viata, despre optimism. Si iubim acest anotimp, indiferent de problemele pe care le avem, pentru ca ne ofera doza de optimism necesara pentru a vedea viata mai roz. Ne debarasam de gandurile gri odata cu temperaturile scazute si incepem sa facem primii pasi catre a ne duce la bun sfarsit planurile sau pentru a incepe noi proiecte. Practic, este o a doua renastere de care ne bucuram in fiecare an, dupa cel al primei zile calendaristice. Luna martie este luna florilor, a mamelor, prietenelor si sotiilor, o luna in care le sarbatorim pe cele care dau sarea si piperul vietii in fiecare zi, cu bune si rele.

Revenind din aceasta incursiune tangentiala poeziei, ne bucuram pentru ca aceasta luna martie 2019 este o editie speciala a revistei Famost, foarte diversa, cu invitati deosebiti, care se remarca prin calitate si prin lucrurile bune realizate. Avem evenimente din moda, interviuri, alaturi de traditionalele rubrici si calatoriile revistei.

Ne bucuram sa o avem alaturi de noi incepand din aceasta luna pe Madmoiselle Sarcastique, o colaboratoare ale carei scrieri savuroase speram sa va incante. Nicoleta Chirica – cea din spatele brandului Iutta este un invitat cu care ne mandrim ca avem un frumos dialog, la fel si cu nume ca Florin Burescu, Mavaro sau Bianca Rus.
O prezenta cu totul speciala este cea a cunoscutei cantarete Paula Seling, care ne povesteste despre primii pasi in viata artistica, evolutia sa, trairile si planurile de viitor. Evenimentul Show Conceptual Scenography by Beatrice Lianda este unul din ultimele evenimentele exclusiviste prezente in Romania, despre care ne vorbeste insasi organizatoarea.
Avem de asemenea multe articole din ‘categoriile’ moda, stil de viata, sanatate, informatii utile, inedite si in premiera. Toate acestea le gasiti in cadrul revistei, cu titlurile regasite in paginile precedente la ‘cuprins’. Speram ca paginile noastre sa va atraga atentia cu informatii utile, interesante si sa va determine in cel mai frumos mod cu putinta, sa ne urmariti in continuare.

Va dorim asadar, lectura placuta si o primavara minunata!

Toate cele bune pana data viitoare!