Revista Famost-martie 2020

Revista Famost-martie 2020 incearca sa aiba un nou inceput.

Descarca revista GRATUIT AICI sau vizioneaz-o dupa urmatorul alineat!

Revista Famost-martie 2020 incearca sa aiba un nou inceput si ne place sa credem ca premizele sunt bune, avand in vedere aceasta minunata editie, prin prisma invitatilor – in primul rand, si apoi a subiectelor regasite in interior. O noua primavara, o noua luna martie, un nou inceput, o noua calatorie. Imi primele zile ale anului, la debutul primaverii si cu alte ocazii, ne punem noi sperante, ne dorim noi inceputuri, vrem experiente unice, calatorii inedite, ne dorim evolutie si lucruri frumoase. Sa speram ca si reusim sa acoperim cat mai multe astfel de dorinte, pentru a putea fi si mai buni si a putea aspira la altceva, mult mai valoros si de calitate.

Pe coperta o avem pe frumoasa actrita, poeta, designer de genti de mana – Sabina Lisievici, cu care am realizat un frumos editorial si interviu, pe care vi-l invitam cu caldura sa-l parcurgeti. Simona Simionescu Dinu este o alta persoana frumoasa cu care stam de vorba, cea care a pus bazele proiectului #Romaniafrumoasa; despre ce este vorba, vedem in material. Andreea Nebunu este o tanara ambitioasa, un frumos model – prezenta pe podium si in reviste din afara tarii; stam de vorba cu ea si ne povesteste despre pasiunea pentru moda si ce face in acest sens. Daniela Sala sta de vorba cu cunoscuta make-up artista Mirela Vescan, care ne introduce in frumoasa lume a machiajului, cu bune si cu rele, dar cu amanunte extrem de interesante.

Pentru ca ne place de ea si ne dorim sa o cunoasteti si dumneavoastra, am purtat o discutie frumoasa cu Codruta Tudoriu, noua noastra colega incepand din editia trecuta. Un debut interesant in revista il are si poeta Roxana Negut, care ne prezinta o frumoasa poezie si pe care, o veti regasi si in editia urmatoare, pentru a o cunoaste mai bine. Florin Ion Firimita si Megan Klamert ne prezinta partea a doua “She said He said“, insotita de fotografiile frumoase ale artistului de origine romana.

Grosu Iuliana ne povesteste despre emotiile avuta la primul concurs international de unde a venit cu frumoase premii, make-up artista Florina Serban a adus bucurie in sufletul Alexandrei prin intermediul unei frumoase experiente. Diana Pavel si Joes Hairstylist isi spun povestea frumoasei lor colaborari, iar Beatrice Lianda Dinu ne introduce in magica lume a masajului. Tot ea ne face cunostinta cu Dr. Lorelei Nassar si ne ofera amanunte despre implantologia in stomatologie si ne-o prezinta pe Iolanda Deca, cea care promoveaza copii talentati la cele mai inalte standarde.

Avem tendinte din moda si beauty, rubricile traditionale, alaturi de alte multe articole legate de frumusete, sanatate si stil de viata, unde am incercat sa punem accent pe comunicare si afectiune, parca din ce in ce mai straine de noi in ultima perioada.
Va garantam ca veti gasi multe lucruri interesante si utile in aceasta editie, de aceea va invitam sa parcurgeti revista Famost-martie 2020 pentru a va convinge singuri!

Va dorim lectura placuta, un martie de poveste si sa ne regasim sanatosi si binedispusi la urmatoarea intalnire!