Revista Famost noiembrie 2019

Descarca AICI Revista Famost noiembrie 2019 sau vizualizeaz-o putin mai jos!


Ne bucuram sa ne intalnim si in aceasta luna cu Revista Famost noiembrie 2019, o luna noiembrie care marcheaza sfarsitul anotimpului de tranzitie de la temperaturile calde la cele reci. Ne regasim intr-o perioda in care multi dintre noi isi indreapta privirile spre sfarsitul anului si spera intr-un an viitor mult mai bun din mai multe puncte de vedere.

Noi nu ne grabim deocamdata, poate doar din punct de vedere al prezentarilor tendintelor vestimentare de anul viitor, imprimeurile si costumele de baie pentru 2020. Daca tot am ajuns la moda, marcam in aceasta editie, un debut in lumea modei autohtone a unui noi brand – Vlumiere, despre care am discutat intr-un amplu interviu cu cea care este in spatele acestuia, Luminita Vlahbei, dialog insotit de un frumos editorial. Nu chiar la polul opus, dar 10 ani de activitate in domeniul modei din Romania, nu este la indemana oricui si sarbatorim aceasta importanta aniversare, impreuna cu Ioana Vlasceanu si Raluca Valeanu, cele care sunt sufletul AnTanTe, printr-un frumos interviu impreuna cu fotografii apartinand ultimei colectii. Daniela Sala ne prezinta traditiile vestimentare romanesti, impreuna cu Anda Manescu, fondatoarea iilor de Breaza. Beatrice Lianda Dinu ne introduce in culisele Romanian Fashion Philosophy, Alin Temeliescu ne prezinta 7 cele mai importante tendinte masculine ale momentului, indraznind mai mult prin intermediul printului de zebra din rubrica ‘Outfit of the Month’.

‘Mireasa Perfecta’ este un proiect ‘bridal’ realizat de make-up artista Diana Pavel, impreuna cu colaboratorii apropiati, pentru ca totul sa fie cat mai usor pentru viitoarele mirese. Daca mai adaugam si etapele de infrumusetare premergatoare aplicabile oricand, merita mentionat faptul ca epilarea cu zahar prezentata de cosmeticiana si trainer-ul Mihaela Grosu, reprezinta un real pas inainte in ingrijirea personala. Beatrice Lianda Dinu ne prezinta Scoala de Coafura si Make-up Cornel Saru, iar Florina Serban a realizat un frumos machiaj aplicat ‘din suflet’, asa cum ea insasi ne spune. Avem in continuare multe articole de frumusete, noutati din industria beauty, propuneri de produse si multe altele.

Daniela Sala a realizat un interviu frumos si energic, cu unul din putinii producatori muzicali de sex feminin din Romania – Mellina, in cadrul rubricii deja traditionale “Personalitati de top cu Daniela Sala”. Doina Bezea este o poeta de o sensibilitate rara cu care am purtat un dialog deschis, plin de emotie, pe care trebuie neaparat sa il parcurgeti! Dorina Ursu ne explica ce este intoleranta la lactoza si ne ofera si cateva recomandari, calatorim cu Beatrice Lianda Dinu in Egipt. Multe articole interesante, din diverse domenii si pe care speram sa le gasiti utile si de ce nu, adaptate nevoilor fiecaruia.

Va dorim lectura placuta, multa sanatate, caldura si pe data viitoare!