Revista Famost octombrie 2019

Revista Famost octombrie 2019 este prezenta in aceasta luna cu o editie foarte frumoasa, avand invitati deosebiti, atat prin prisma imaginii proprii, cat si prin ceea ce realizeaza.

Descarca GRATUIT revista AICI sau vizualizeaz-o putin mai jos!

Revista Famost octombrie 2019 este prezenta in aceasta luna cu o editie foarte frumoasa, avand invitati deosebiti, atat prin prisma imaginii proprii, cat si prin ceea ce realizeaza.

 

Pentru ca iubim moda mai mult ca orice, am pus accentul in mod deosebit pe aducerea in prim plan a noului val de designeri vestimentari internationali, prezentandu-va acum doar o parte. Mai mult, o putem include si pe Anamaria Prelipcean in acest nou val, cea din spatele brandului Annema, care se remarca prin piese vestimentare deosebite si apreciate in randul iubitoarelor de moda. Stam de vorba si cu alte doua iubitoare de moda Oana Moldovan – blogger de moda si nu numai si Diana Boldeanu – tanar designer vestimentar.

George Bonea este un invitat cu care ne mandrim in mod deosebit si cu care am purtat un dialog deschis, realist si educativ, in care l-am cunoscut pe cel din spatele aparitiilor sale, fie ca vorbim de mediul online sau scena. Daniela Sala il are invitat pe Andrei Leonte in rubrica deja traditionala “Personalitati de Top“. Despre agentia de modelling RMM, stam de vorba cu Mihai Stefan – unul din asociatii acestei agentii, despre moda, fotografie, modelling.

Avem multe articole de lifestyle, sanatate cu Dorina Ursu, multe articole utile din domeniul beauty – cu demonstratii de machiaj si cu transformari incredibile, la care am luat parte cu o deosebita placere, Madmoiselle Sarcastique ne prezinta anumite categorii de comentatori pe retelele de socializare. Avem multe noutati din toate domeniile, rubricile traditionale, editorial, o editie per total a revistei Famost octombrie 2019 foarte reusita, pe care va invitam cu drag sa o parcurgeti!

Pana data viitoare, va dorim multa sanatate, energie, tinerete in minte si trup, si toate cele bune!