Revista Famost-Septembrie 2016

Revista Famost

Revista Famost-Septembrie 2016

71

Descarca GRATUIT Revista FAMOST – Editia Septembrie 2016 AICI !


Sa-i uram un ‘bun venit’ toamnei, anotimp iubit de multi dintre noi. Cu sau fara forte proaspete, incepem sa ne adunam de prin vacante, concedii si sa intram in ceea ce va deveni in foarte scurt timp – pentru multi, o rutina zilnica plictisitoare.
Dar, pana atunci, sa ne bucuram de moment si sa intram incet incet in atmosfera si sa rasfoim – macar putin – Revista Famost editia septembrie 2016.

Ce avem in acest numar?

Accesorii cu stil, indiferent ca vorbim de Roxana Dinu – Madamme Bijoux sau Toma Panaite – Patore’, cu care am stat de vorba in interviuri; am vorbit de moda si blog de moda cu Ramona Cervenciuc, dar si lucruri de suflet mai profunde, impreuna cu Lacrima Andra. In rest, avem incursiuni printre tendintele vestimentare feminine, multe fotografii, rubricile traditionale ale colaboratorilor nostri, alaturi de multe articole din domenii diverse, pe care speram sa le gasiti utile si interesante.
Intr-un anotimp mereu bogat, vom pastra o nota de minimalism aici, ca si pe coperta, si va dorim multa sanatate si lectura placuta!

Toate cele bune pana data viitoare!

Comments are off this post!