Revista Famost septembrie 2018

Revista Famost

Revista Famost septembrie 2018

236

Descarca Revista GRATUIT AICI !


Iata-ne ajunsi si in luna septembrie, o luna multa asteptata de multi, cel putin prin prisma dorintei unor temperaturi mai moderate. Cu toate acestea, nu tot ceea ce iti doresti mereu se intampla, asa ca vom vedea ce se va intampla din punct de vedere al gradelor de afara, natura avand cel mai important cuvant de spus.


Fara prea multe cuvinte, va uram “Bine ati venit!“ in editia lunii septembrie 2018 a revistei Famost si va introducem in subiectele noastre, ca de obicei, foarte interesante.

Salutam in primul rand debutul a doua colaboratoare: Daniela Sala cu cele doua rubrici “Personalitati de top cu Daniela Sala“ – in care avem un prim invitat – Bogdan Stoica – campion mondial SuperKombat si “Totul despre moda cu Daniela Sala“. A doua prezenta este cea a Nicoletei Gordon, care ne va oferi in fiecare editie, hrana sufleteasca prin intermediul cuvintelor alese, ansamblate sub forma unor naratiuni sau poezii.

DESCARCA Revista GRATUIT, apasand pe fotografie !!!

Cristina Mircea este cea la care ne-am oprit in aceasta editie prin calatoria noastra “Printre blogurile de moda din Romania”, aflam de asemenea ce personalitati internationale au purtat ia romaneasca, facem cunostinta cu tendintele resort 2019 si materialele bijuteriilor care vor fi in voga anul viitor. Despre Poevie si cel din spatele acestui blog – Andrei, vom afla in rubrica noastra dedicata acestora.

La capitolul beauty vom vedea cum purtarea genelor devine o dependenta asa cum ne spune Adriana Ivan, aflam cum sunt tratati barbatii la Epsilon, alaturi de multe alte articole foarte interesante; multe articole utile avem si la rubrica “stil de viata”, alaturi de toate rubricile noastre traditionale cu care banuim ca sunteti familiarizati, iar daca nu, nu este timpul pierdut!

Va invitam asadar intr-o frumoasa calatorie in revista Famost – editia septembrie 2018 si va dam intalnire luna viitoare!

Toate cele bune si sa ne auzim cu bine!

Comments are off this post!