Rimeluri bune pe care ti le permiti

Au fost selectate cateva rimeluri - nu foarte costisitoare, poate cele mai reprezentative, analizate si explicate cu avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele!

In toate aceasta explozie de produse de infrumusetare, au fost selectate cateva rimeluri – nu foarte costisitoare, poate cele mai reprezentative, analizate si explicate cu avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele! Care dintre ele ti se potriveste, tu stii mai bine!

Sleek Take You High Lengthening And Defining Mascara

In primul rand, nu trebuie sa te orientezi pe aspectul experior al acestui rimel, pentru ca in ciuda acestui aspect, te poti bucura de gene frumoase ca o papusa – daca iti doresti acest lucru! Modul in care este realizata peria, te ajuta sa pui rimel pe fiecare genuta. Asa ca, daca iti doresti gene lungi in detrimentul volumului, acesta poate fi o alegere inspirata!

Maybelline Snapscara

Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face la capitolul rimeluri, mai ales daca ai o problema cu timpul! Peria, care are o forma unica si curbata, te ajuta sa reusesti dintr-o singura data sa dai genele cu rimel! O alta parte buna este ca aceasta formula nu devine ‘crocanta’ pe timpul zilei, ceea ce face sa iti simti genele foarte usoare si relaxate!

Revlon Volumazing Waterproof Mascara

Are un ambalaj placut si proaspat cu aspect de ‘umed’ si cu toate acestea, este o formula uscata. Folosit pe gene dese, iti da o lungime medie – daca asta iti doresti. Daca iti doresti volum si lungime, vei simti nevoia aplicarii de mai multe ori, iar daca esti mai pretentioasa, este posibil sa te indrepti in scurt timp catre niste dischete de bumbac …

Rimmel Wonder’luxe Volume Mascara

Are o perie subtire si curbata care este plina de produs cand o scoti si reuseste sa ofere lungime si forma fiecarei gene, chiar si celor de la extreme, pe care de obicei le cam neglijam. Mai mult, nu vei avea nicio problema in timpul zilei ca aceasta formula sa devina una care sa te murdareasca.

Gosh Boombastic Crazy Volume Mascara

Cu o forma a periei oarecum neobisnuita care ne duce cu gandul la alte tipuri de perii, acest produs este aplicabil destul de greu, mai ales daca rabdarea nu reprezinta una din virtutile tale. Chiar daca iti ofera volum, nu este la indemana oricui sa ajunga la toate genele si de asemenea, trebuie sa fii foarte atenta sa nu iti atingi ochii!