Roger Vivier toamna-iarna 2020: Sensorama

Colectia Roger Vivier toamna-iarna 2020 se afla in centrul Sensorama si, in acest sezon, Felloni evidentiaza unul dintre pilonii din raritatea Maison.

Roger Vivier toamna-iarna 2020 prezinta Sensorama, o explorare a simturilor si ceea ce oaspetii experimenteaza in colectia lui. Intr-o lume noua imaginata de directorul creativ Gherardo Felloni, Hotel Vivier trece de la conceptual la senzorial. De la vedere, sunet si miros, pana la gust si atingere, Sensorama le va oferi oaspetilor o experienta multisenzoriala in timp ce descopera noua colectie.

Pentru mine, Sensorama este ideea ca senzatia poate face ca ceva sa faca clic pe creierul tau. Sensorama se refera la simturi si la modul in care acestea sunt cele care leaga imaginatia cu mintea.

spune Felloni.

Simtul vederii va fi impins pana la limite in interiorul unei incaperi cu silueta stralucitoare a femeilor si lumini fluorescente. Pentru a explora simtul sunetului, oaspetii vor fi primiti in interiorul unui studio unde personajele inregistreaza sunete ASMR, zumzeturi si ecouri, care incurajeaza relaxarea. Pentru simtul mirosului, oaspetii vor calatori printr-un laborator olfactiv cu incaltaminte Roger Vivier. In interior, o actrita savureaza diferite arome, precum menta si ciresele, parfumuri care sunt simbolice anumitor amintiri.

Roger Vivier toamna-iarna 2020 prezinta Sensorama, o explorare a simturilor si ceea ce oaspetii experimenteaza in colectia lui.

Urmeaza o camera captusita cu tesatura texturata roz, pentru a excita simtul atingerii. Aici, impresionistii imbracati ca la curtea de la Versailles, se pregatesc sa gazduiasca o sarbatoare baroca. In cele din urma, papilele gustative vor experimenta un tratament culinar, deoarece sentimentul gustului este trezit de un tanar bucatar in camera sclipitoare. Gurmandul va crea delicioase gustari de care oaspetii se pot bucura, cu un tort urias de ziua de nastere care detine o surpriza – un cantaret plin de farmec, care va concerta.

Apoi vine o alta surpriza. Al saselea simt este misterul care ii asteapta pe oaspetii de la Sensorama. In aceasta ultima incapere, umbrele si fantomele, care nu sunt de obicei vazute, vor fi descoperite de cei care sunt in ton cu al saselea simt.

In plus, Gherardo Felloni afirma:

In afara de camere, Sensorama va introduce, de asemenea, noi modele, cum ar fi o pereche de picioare inalte care poarta sandalele Vivier Queen, unde oaspetii isi pot face fotografiile, impreuna cu personaje si actrite care vor aduce conceptul lui Felloni la viata. Alegerea actritelor este foarte importanta pentru mine. O actrita talentata poate explica cu adevarat ce este in mintea mea. Hotelul Vivier a fost intotdeauna bazat pe actrite si interpreti. Am nevoie de femei care sa-mi arate munca.

Colectia Roger Vivier toamna-iarna 2020 se afla in centrul Sensorama.

Colectia Roger Vivier toamna-iarna 2020 se afla in centrul Sensorama si, in acest sezon, Felloni evidentiaza unul dintre pilonii din raritatea Maison.

Mi-ar placea foarte mult sa exprim sentimentul de raritate care este o mare parte a lui Roger Vivier. Veti vedea cizme si genti personalizate, toate confectionate si brodate de mana, ca iconica Viv’ Cabas. Este ca haute couture, la fel cum a facut Monsieur Vivier si va fi destul de spectaculos,

continua designerul.

Info&foto: image.net