Rosie Alice Huntington – Whiteley – Fetita cu Doua Nume si Buze Mari

Supermodele

Rosie Alice Huntington – Whiteley – Fetita cu Doua Nume si Buze Mari

29

Masuri : 81-63-86
Inaltime : 175 cm
Culoarea ochilor : albastri
Culoarea parului : blond inchis
Alice s-a nascut in Anglia, la Plymouth – Devon, pe 18 aprilie 1987. Mama sa, Fiona este instructor de fitness, iar tatal, Charles, este insotitor de zbor pentru curse charter. Eric, strabunicul ei, s-a casatorit cu Enid Kohn, care provenea dintr-o familie de polonezi evrei veniti in Marea Britanie in anii 1870. Celalalt strabunic-Jacob Franks, a fost un eminent chirurg in Sussex.

Rosie Alice Huntington-Whiteley a crescut la o ferma in Tavistock, Devon. In scoala, era adeseori tachinata pentru ca avea doua nume de familie, sani mici si buze mari.
Prima sesiune de modelling a lui Alice a fost pe la 16 ani, pentru o reclama Levi’s. In 2004 a fost fotografiata de catre Bruce Weber pentru  Abercrombie & Fitch.
Din 2006 este model pentru Victoria’s Secret, debutul facandu-si-l la Los Angeles, intr-un spectacol de prezentare al acestui brand renumit.
A aparut pe coperta Vogue din Anglia, in numarul din noiembrie 2008, alaturi de Eden Clark si Jourdan Dunn. In anul urmator a fost aleasa ca imagine pentru campania de publicitate Karen Millen, sezonul primavara-vara. In sezonul de toamna-iarna a aceluiasi an, a prezentat pentru Godiva si Miss Sixty. La sfarsitul lui 2009 a devenit oficial „ingeras” Victoria’s Secret. Succesul in modelling i-a fost rasplatit cu premiul Elle Style „Model of the Year”.

In 2010 a pozat nud pentru Calendarul Pirelli si a defilat in prezentari pentru Prada la Milano si Giles Deacon la Paris. In numarul din mai al publicatiei Harper’s Bazaar, in editie ruseasca, a aparut pe coperta. De asemenea si in GQ – UK.

In iulie 2011 a devenit imaginea celui mai nou parfum de la Burberry, Burberry Body. Tot atunci s-a clasat pe locul 15 in topul celor mai bogate modele si pe locul 3 in topul celor mai sexi modele.
Alice Huntington a intrat si in lumea filmului, aparand in „Transformers: Dark of the Moon” in rolul pe care, anterior, il interpretase Megan Fox.
Din 2010 are o relatie cu actorul englez Jason Statham.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *