Rucsacul Este Mai Practic, Geanta de Mana Este Mai Eleganta. Ce Alegem?

Accesorii

Rucsacul Este Mai Practic, Geanta de Mana Este Mai Eleganta. Ce Alegem?

14

Suntem intr-o perioada in care se impletesc foarte multe stiluri vestimentare, in care se imbina eleganta cu practicul. Pana acum ceva ani, nu se punea problema purtarii unui rucsac in detrimentul gentilor de mana, insa astazi situatia este alta. Destinat in principiu doar excursionistilor, cu varianta mini si putin modificata – ghiozdanelul pentru elevi, rucsacul si-a castigat in ultima perioada un loc binemeritat in garderoba noastra si tinde sa devina un accesoriu ‘must be’.

Daca luam in considerare practicitatea, de departe rucsacul domina la acest capitol; greutatea este in spate, avem libertatatea mainilor – mai importanta decat putem realiza. Pe de alta parte, geanta de mana in cazul unei greutati considerabile, devine o povara; daca o purtam pe umeri, avem tendinta de a  schimba partea – incofortabil in anumite situatii.
Pe principiul rucsacului, au castigat teren in ultimul accesoriile pentru purtat copii port bebe (marsupiu, sling), foarte practice si care pot fi purtate de ambii parinti.
In cazul in care suntem interesate de eleganta, gentile de mana reprezinta alegerea potrivita; foarte multe tipuri, modele, culori, magazine specializate doar pe acest segment. Geanta de mana este potrivita si cand facem cumparaturi, si cand iesim la plimbare sau cand avem un party. Sexi si eleganta poate fi si o tinuta casual cu un rucsacel, totul pana la urma depinzand de modul cum stim sa combinam piesele vestimentare cu accesoriile si culorile.

Daca in imaginea noastra vizuala rucsacul era purtat in special de barbati , acest accesoriu isi face loc incet si in garderoba feminina. Aceeasi situatie o intalnim si in cealalta parte – in cazul anumitor tipuri de genti de mana si care devin un accesoriu masculin din ce in ce mai agreat.
Cert este ca in dulapul fiecaruia trebuie sa existe atat geanta de mana cat si rucsacul, functie de necesitatile noastre, de stilul de viata si nu in ultimul rand, de vestimentatie.

Deci, ce sa fie: geanta de mana sau rucsacul? Voi ce alegeti?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *