S | Style-nou proiect Pitti Uomo

S | Style este proiectul special al Pitti Uomo care la fiecare editie prezinta cele mai interesante branduri si cei mai implicati designeri in ceea ce priveste respectul pentru Terra si mediul inconjurator.

S | Style este proiectul special al Pitti Uomo care la fiecare editie prezinta cele mai interesante branduri si cei mai implicati designeri in ceea ce priveste respectul pentru Terra si mediul inconjurator. In Fortezza de la Pavilionul Medici, in Superstyling, selectionata de jurnalista de moda Giorgia Cantarini care propune un mod diferit de a face moda, inovator, respectuos si foarte cool. Un scouting cu o puternica amprenta internationala si incluziva, cu o prezenta a designerilor de sex feminin la carma etichetelor masculine, care se indreapta si catre genderless.

La aceasta editie accentul este pus pe procesul creativ si se rezuma in 3 R, recicleaza, reutiliza, reinventeaza. Recicleaza ceea ce ai, refoloseste-l in colectii, reinventeaza creativ hainele sau accesoriile. Designul viitorului este si acesta: doar creati, dar reimaginati.

Giorgia Cantarini despre S | Style

Printre brandurile participante …

Curious Grid, Decorative Figures, Junk, Ksenia Schnaider, Maxime, N Palmer, Philip Huang, Provincia, Umoja , Waste Yarn Project.

Info & foto: pittimmagine.com