Salonul de infrumusetare ACUM

Salonul de infrumusetare si experienta de aici trebuie sa fie una placuta si in siguranta, mai ales in perioada post pandemica.

Salonul de infrumusetare si experienta de aici trebuie sa fie una placuta si in siguranta, mai ales in perioada post pandemica. Iata ce ar trebui sa stii si sa faci in acest sens!

Salonul de infrumusetare

 • Fa-ti programare!
  Trebuie sa fii sigura ca salonul face programari! Astfel, nu iti vei pierde timpul atat de pretios astazi asteptand. Un lucru important este acela de a sti daca se face scanare termica tuturor clientilor.
 • Proceduri de siguranta
  Atat tu cat si angajatii din salon trebuie sa ia masuri de siguranta, de la minima masca de pe fata, la manusi si pana la o distanta sigura. Cu cat sunt mai putine persoane care sa astepte, cu atat este mai sigur, de aceea sunt importante si programarile, iar cei care lucreaza acolo ar trebui sa tina cont de acestea.
 • Igiena
  Indiferent de situatie, saloanele de infrumusetare ar trebui sa se apropie ca standarde de igiena de cabinetele medicale, sterilizarea si curatarea/ spalarea constanta a instrumentelor de lucru, styling, pensule, samd, trebuind facuta corespunzator.
 • Atentie
  Clientul merita cea mai mare atentie din partea lucratorului din salonul de infrumusetare, astfel ca el trebuie tratat ca atare. Este destul de nepoliticos sa fii deranjata de coversatia telefonica sau discutiile galagioase intre cel care ar trebuie sa iti ofere relaxarea maxima. Iti ofera disconfort si un sentiment de frustrare.
 • Plata
  Cel mai bine si sigur este sa poti plati de la distanta, platile cash fiind contraindicate pentru propria siguranta.
Salonul de infrumusetare trebuie sa iti ofere o atmosfera primitoare cand intri, un aer in care sa se simta mirosuri de oja, sampon, balsam, pentru ca ai intrat intr-un colt al frumusetii si relaxarii.

Tu

Salonul de infrumusetare trebuie sa iti ofere o atmosfera primitoare cand intri, un aer in care sa se simta mirosuri de oja, sampon, balsam, pentru ca ai intrat intr-un colt al frumusetii si relaxarii. Si aici, ca si in multe alte locuri sunt anumite lucruri de care trebuie sa tii cont, ce trebuie si ce nu trebuie sa faci.

 • Programarea
  Aceasta trebuie facuta cu cel putin 2-3 zile inainte, iar in perioada anumitor sarbatori cu mult mai mult timp, pentru a evita anumite dezamagiri sau panica. Daca nu se poate in ziua respectiva, roaga-i sa te anunte in cazul in care se elibereaza vreun loc!
 • La timp
  Ia in calcul traficul in functie de locul in care esti si unde este salonul de infrumusetare pentru a ajunge la timp. Daca crezi ca intarzii, poti sa-i anunti sa stie! Nu esti singura care asteapta, astfel ca, ei pot lua un client care a ajuns mai devreme si pana ajungi tu sa fie gata! Iar daca ajungi la salon mai devreme cu 10 minute nu este nicio problema, dimpotriva!
 • Stii ce vrei
  Multumita internetului, ai o multitudine de surse de inspiratie, astfel ca poti face un studiu inainte de a merge la salon daca vrei o schimbare de LOOK sau anumite transformari. Ia fotografiile cu tine, analizeaza-le cu stilistul si tine cont si de sfaturile lui (presupunand ca este un profesionist recunoscut). Ia in calcul ca daca faci ceva la par, trebuie sa tii cont de lungimea parului, forma fetei, tipul de par, etc.
 • Costurile trebuie stiute
  Vezi ce presupune vizita la la salonul de infrumusetare, ce trebuie sa iti faci si intreaba inainte costurile! Sunt fixe, se mai adauga ceva pe parcurs? Nu te baza pe presupuneri, pe comparatii cu alte saloane sau ce ti-au zis prietenele! Este important acest lucru, pentru a nu avea surprize neplacute la sfarsitul respectivei proceduri! Daca pretul nu este ok pentru tine, poti refuza fara nicio problema si sa incerci in alta parte!
 • Fara telefon
  Stand aplecata tot timpul spre telefon, miscandu-ti in continuu capul, eventual razand sau dezaproband ceea ce vezi pe ecran, ii faci viata grea stilistului. E posibil ca anumite lucruri sa le greseasca sau poti da nastere unor accidente. Nu mai vorbim de vorbitul la telefon care poate deranja nu doar pe cel ce are grija de tine, dar si pe cei din jurul tau, intrerupandu-i din clipele de relaxare. A seta telefonul pe modul “silentios” este cel mai bun lucru pe care il poti face in astfel de cazuri.
 • Incredere in expert
  Daca te-ai lasat pe mana unui profesionist in adevaratul sens al cuvantului, recunoscut si apreciat, lasa-l sa isi faca treaba si nu ii pune foarte multe intrebari! Nu esti prima si nici ultima care se lasa pe mana lui, iar scopul lui este sa te faca cea mai frumoasa. Asa ca, lasa-te pe spate si relaxeaza-te!
 • Comunicarea
  Nu iti place ce ti-a facut stilistul? Nu e nicio problema! Comunica-i in mod frumos acestuia si discuta ce anume nu ti se pare ok! Daca este intr-adevar un profesionist, va face ajustarile necesare ca intr-adevar sa pleci multumita!
 • Copiii
  Chiar daca sunt dragalasi, simpatici in tot ceea ce fac, sub nicio forma nu trebuie sa ii iei cu tine cand mergi la salon! Salonul de infrumusetare nu este centru educativ, asa ca, fa-ti din timp aranjamaentele necesare pentru ca acestia sa stea fara ca tu sa ai vreo grija!