Salonul de infrumusetare Epsilon-Sediu nou, tratamente noi

Blog splendida

Salonul de infrumusetare Epsilon-Sediu nou, tratamente noi

68

De la sfarsitul lunii iunie 2018, echipa Epsilon te asteapta intr-un sediu nou, mult mai spatios si adecvat noilor servicii pe care Centrul Epsilon ti le propune chiar din perioada urmatoare. Noul sediu e situat vizavi de Banci, pe Str. Romana nr. 129, colt cu Smardan. Practic, nu e doar un simplu spatiu unde echipa isi va desfasura de acum inainte activitatea … E un imobil de tip P+2 unde esteticienele Epsilon te asteapta cu aceeasi caldura cu care iti astepti niste prieteni dragi acasa la tine. Cateva mici detalii (spatii largi si deschise, tamplaria de lemn, muzica ambientala special aleasa pentru relaxare, dar si echipa vesela si prietenoasa) fac diferenta majora intre un sediu rece de clinica si un loc extrem de primitor, de unde chiar nu iti mai doresti sa pleci. De altfel, inainte de a intra la tratamentul propriu-zis (sau imediat dupa!), te poti odihni pe canapea citind ceva in micuta curte de la intrare.

Am tinut cont de diversele solicitari ale clientilor nostri, inclusiv de necesitatea de a gasi servicii variate de beauty in acelasi loc. Asa a venit firesc atat diversificarea ofertei noaste, cat si un nou sediu, care, bineinteles, a pastrat toate atuurile vechiului sediu si toate standardele de calitate si de igiena. Nu putem decat sa ne bucuram ca ii primim intr-un spatiu mai generos, care emana o bogata energie pozitiva si unde, cu siguranta, se vor simti excelent! Nu in ultimul rand, ne extidem ca personal dar, pentru cei interesati, avem si o altfel de propunere de colaborare, pe domeniile Cosmetica si Extensii gene.

a declarat managerul Epsilon Galati, Aurelia Bujenita.


In imobilul de pe Str. Romana, echipa Epsilon a reorganizat camerele de tratament dupa criteriile eficientei, a protejarii intimitatii si a frecventarii terapiilor.

La parter se afla coltul pentru Manichiura de la Nails by Epsilon Galati, precum si spatiul destinat noilor servicii de Micropigmentare sprancene (fir cu fir, Powder) si buze (contur sau plin), Microblading, Eyeliner si Dermopigmentare hybrid – servicii disponibile foarte curand. La etajul 1 se regaseste aparatura pentru tratamentele anticelulitice, de slabit sau anti-rid si alte tratamente faciale si corporale din diversa oferta Epsilon. Etajul 2 e rezervat camerelor pentru Masaj de relaxare (care va intra in oferta se servicii Epsilon la finalul lunii iulie), pentru Epilare definitiva si pentru tratamentele de lux din gama CooLifting. In plus, din luna iulie, la Epsilon Galati ajung 3 noi aparate de ultima generatie, pentru tratamente corporale si faciale.

Nu este nicio indoiala ca, in noul sediu, echipa Epsilon ramane in continuare “cea mai buna prietena a pielii si a corpului tau”. Iar pentru a celebra impreuna cu clientii inaugurarea noii locatii, pe langa ofertele si promotiile in curs, daca iti rezervi un tratament la Epsilon pana pe 31 iulie inclusiv, primesti cadou o sedinta de masaj de relaxare la alegere, corporal sau facial!

Salon Infrumusetare Epsilon – Str. Romana nr. 129

Comments are off this post!