Sfaturi

HomeSfaturiOfera-i Parului Tau Ingrediente de Curatare Naturale cu Ajutorul Apei, Bicarbonatului de Sodiu si a Otetului
Ofera-i Parului Tau Ingrediente de Curatare Naturale cu Ajutorul Apei, Bicarbonatului de Sodiu si a Otetului

Ofera-i Parului Tau Ingrediente de Curatare Naturale cu Ajutorul Apei, Bicarbonatului de Sodiu si a Otetului

Scopul sampoanelor este sa ne curete parul de reziduurile lasate sau provocate de gelurile de par, fixative si alte produse de ingrijire a parului. Este un produs de rutina atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii si fara de care se pare ca nu ne putem concepe existenta.
Uleiul natural produs de scalp este foarte important, deoarece tine parul hidratat, astazi neexistand vreun sampon care sa contina ingredientele care sa suplineasca acest lucru. Samponul este de fapt un detergent, anumite tipuri de sampoane avand cantitati diferite de silicon si ceara, care provoaca depunerile pe firele de par, dificil de curatat. Astfel, va trebui folosita o cantitate mai mare de sampon pentru inlaturarea reziduurilor. Sampoanele pot contine de asemenea ulei mineral – folosit cu scopul de a a acoperi firele de par pentru un aspect stralucitor. Toate aceste ingrediente “impiedica” uleiurile naturale sa hidrateze scalpul, implicit firele de par, astfel ca suntem obligati sa folosim mai multe produse de hidratare.
Sampoanele si balsamurile contin foarte multe substante chimice si care, fiind absorbite de piele, intra in circuitul sangvin si raman acolo pentru o perioada destul de indelungata. Mai mult, necesitatea achizitionarii a tot mai multe produse de ingrijire a parului pentru a ne crea un echilibru la acest nivel, ne duce implicit la cheltuieli mai mari.
Ce solutii avem?
O alternativa pentru a avea un sampon, dar de data aceasta natural, este folosirea bicarbonatului de sodiu! Amestecati jumatate de cescuta de bicarbonat de sodiu cu 3 cani apa intr-un recipient, pana cand se formeaza un amestec consistent; nu trebuie sa se simta pietricelele, trebuie sa resimtiti mixul ca pe o pasta. Pentru a continua in acelasi mod natural, este indicata clatirea suplimentara dintr-un amestec format de apa si putin otet, pentru a oferi parului un aspect revigorant si stralucitor.
Folosind acest sampon natural, puteti avea un par sanatos si curat si puteti de asemenea scuti cheltuirea banilor.

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»