Saptamana Modei Mercedes-Benz Madrid

Tendinte&Stil

Saptamana Modei Mercedes-Benz Madrid

30

Peste 55.000 de vizitatori s-au aflat la Saptamana Modei Mercedes-Benz Madrid desfasurata in perioada 18-23 februarie si ajunsa la cea de 63-a editie. Emblematicul eveniment este organizat de IFEMA si s-a bucurat la aceasta editie de prezenta a 43 de designeri.

Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-hall-14.1-Feria-de-Madrid

hall-14.1 Feria de Madrid

Premiul L’Oreal pentru cea mai buna colectie a fost atribuita designerului Jorge Vasquez, iar premiul pentru cel mai bun model a mers catre tanara Paula WillemsSaptamana Modei Mercedes-Benz Madrid si-a demonstrat inca o data impactul pe care il are si pe retelele sociale, el strangand pe Twitter 108.000 de followers si producand 120.000 de tweet-uri.

Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-007

Colectia Jorge Vazquez

Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-006

Colectia Jorge Vazquez

Cea de-a 63-a editie s-a bucurat de prezenta unui numar de 55.003 participanti, cu 9% mai multi comparativ cu editia din luna septembrie a anului trecut, iar colectiile prezentate au aratat o mare creativitate la standarde inalte; astfel, Mercedes-Benz Fashion Week Madrid si-a consolidat pozitia pe acest tip de eveniment demonstrand in acelasi timp, valoarea designerilor spanioli.

Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-backstage-002 Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-backstage-001 Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-backstage-003

Spectacolele de prezentare Saptamana Modei Mercedes-Benz Madrid s-au desfasurat in hall 4.1 al Feria de Madrid in perioada 19-23 februarie, cu o zi inainte, Desigual prezentandu-si si aici, colectia toamna-iarna 2016-2017, organizandu-si prezentarea in cartierul La Justicia din Madrid, unde elementele de infrumusetare de pe Calle Santo Tome sunt pictograme care explica stilul brandului.

Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-001 Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-002 Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-003 Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-004

Saptamana-Modei-Mercedes-Benz-Madrid-005

Info: Helena Valera International Press/ Foto: image.net

Comments are off this post!