Saptamana Modei Mercedes-Benz Rusia 21-25 octombrie 2015

Vestimentatie

Saptamana Modei Mercedes-Benz Rusia 21-25 octombrie 2015

14

Intre 21 si 25 octombrie 2015, Moscova va gazdui Mercedes-Benz Fashion Week Rusia sezonul primavara-vara 2016. The main venue este Manege si este situat in apropierea Red Square si Kremlin, existand diverse locatii in oras pentru prezentari si spectacole de moda, editia din acest an din cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Rusia, avand invitati peste 70 de designeri din Rusia, Georgia, Ucraina, Turcia, China, sa.

Cel mai renumit deisgner de moda din Rusia – Slava Zaitsev – va deschide Mercedes-Benz Fashion Week Rusia, care a sarbatorit cea de-a treizecea editie (15 ani!) in luna martie a acestui an. Colectia pret-a-porter – colectia de lux a designerului rus, poarta numele de Life Patterns si va deschide aceasta editie.

Sunt anuntati designeri din Rusia si fostele tari sovietice, nume ca Alena Akhmadullina, VIVA VOX, YASYA MINOCHKINA (Ucraina), Y U L I A NIKOLAEVA, PIROSMANI BY JENYA MALYGINA, IGOR GULYAEV, MASTERPEACE, Julia Dalakian, GOGA NIKABADZE (Georgia) si multi altii. Sunt asteptate rochiile de seara ale lui Tarik Ediz (Turcia), look-urile feminine Tony Ward, dar si noile talente:  I V K A, KETIone, Madina Varisova, Tako Mekvabidze (Georgia), IVANOVA, Eka Balanchivadze (Georgia), ARAIDA si altii.

Mercedes-Benz Fashion Week Rusia sprijina in mod activ evenimentele sociale, brandul rus ZARINA va prezenta noua colectie in colaborare cu supermodelul rus si fondatoarea Naked Hearts Foundation, Natalia Vodianova.

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova

Pentru a doua oara, MBFW Rusia este implicata intr-un important eveniment: WearABLE Future, care este o demonstratie a unor haine special create pentru persoanele cu nevoi speciale, persoane in varsta si persoane cu limitari de mobilitate. Acest proiect, a fost realizat de  international fashion and accessories contest pentru persoane cu handicap Bezgraniz Couture and British Higher School of Design., actori ai teatrului Open-Hearted, fete in scaune cu rotile, campioni ai Jocurilor Paralimpice si alte modele, vor defila pe podium pentru prezentarea colectiei.

In cadrul Saptamanei Modei Mercedes-Benz Rusia, isi va prezenta colectia si cel mai mare brand din China – NE-TIGER, colectiile designerilor chinezi prezentate, facand parte din parteneriatul de trei ani incheiat intre China Fashion Association si Russian Fashion Council.

Un important lider al tehnologiei vizuale – YouVisit, a anuntat un nou parteneriat cu cel mai mare eveniment al Europei de est MBFW Rusia, cu scopul de a aduce cat mai multa expunere noilor designeri. YouVisit este in curs de a dezvolta o experienat virtuala all-acces al spectacolelor de moda, pentru a fi vizibil de pe telofoanele mobile ale utilizatorilor din intrega lume.

Dintre partenerii Saptamanei Modei Mercedes-Benz Rusia, sunt de mentionat: L’Oreal Professionnel (stilist oficial), Mary Kay (make-up artist oficial), DHL (partener logistic oficial), Metropol (hotelul oficial), El Corte Ingles (partener official).

Info: biroul de presa mercedesbenzfashionweek.ru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *