Sara Anastasia Buzdun, la a doua colectie vestimentara

Sara Anastasia Buzdun este primul si singurul designer roman in turneu de Fashion Week-uri

Sara Anastasia Buzdun este primul si singurul designer roman in turneu de Fashion Week-uri; a avut deja defilari in Dubai, Cannes, Paris si Antalya.

Sarah X Teddy Bear este a doua colectie a celui mai tanar designer din Romania, in varsta de 11 ani: Sara Anastasia Buzdun, cunoscuta sub numele de Sarah Fashionable kids. Cu un puternic background ca model in celebrele Saptamani internationale ale modei din New York, Paris, Londra, Milano, Moscova, Miami, Tbilisi, Saint Petersburg si asa mai departe, Sarah Fashionable Kids a decis sa-si deschida propriul brand vestimentar la 10 ani: Sarah Fashionable kids, cu colectia intitulata Black and white.

Dupa un prim mare succes, Sara Anastasia Buzdun si mentorul ei Nicoleta Marin au lansat Sarah X Teddy Bear, o colectie la moda, plina de culoare si veselie si, cel mai important, usor de purtat pentru copii si adolescenti.

Fiecare tinuta este unica, cu elemente urbane, iar piesele sunt inspirate de copii, ursuleti de plus, copilarie si jocuri. Sara a intrat intr-un turneu mondial cu aceasta noua colectie si a dus-o pe scenele din Dubai, Paris, Disneyland si strazile Cannes, ultima data fiind vizionata in Turcia, Antalya in competitia de modelling Future Fashion Faces.

Dupa un prim mare succes, Sara  Anastasia Buzdun si mentorul ei Nicoleta Marin au lansat Sarah X Teddy Bear, o colectie la moda, plina de culoare si veselie.
Sarah X Teddy Bear

Modelele sale au venit din Emiratele Arabe Unite, Franta, Turcia, Georgia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, India, Sri Lanka si multe alte tari in orasele in care Sara isi prezinta creatiile.

Ultima destinatie a fost Cluj, Kids Fashion week, un eveniment organizat de celebrul Catalin Botezatu, iar a doua zi Sara a decis sa vrea sa imortalizeze frumusetea tinutelor cu cele mai bune modele de la Kids Fashion Week: Alexandra Florea, Laura Dumbrava, Nadina Finica, Maria Caterina Imperiale, Luisa Teodorescu, Antonio Teodorescu, Patrick Muresan.

De la 5 la 14 ani, copiii s-au descurcat exceptional la sedinta foto organizata intr-un cadru de poveste: Castelul de Lut si Povestea Calendarului, Valea Zanelor.

Ca noi experiente, in data de 15 august modelele alese de Sarah Fashionable kids vor defila pe Allezi Yacht la Constanta, iar urmatorul It kids tour, turneu de fashion si Modelling incepe in 21 august: Santorini, Milano, Gardaland, Roma!

Culminand cu Barcelona unde se desfasoara concursul Best model of Europe, piesele vestimentare ale Sarei si-au atins scopul, vor fi vizionate in mii de sedinte foto worldwide, Sarah X Teddy Bear devenind astfel cea mai promovata colectie a unui designer roman, 13 destinatii in 40 de zile.