Savvy Minerals By Young Living

Frumusete

Savvy Minerals By Young Living

181

Savvy Minerals By Young Living – noile produse Young Living se alatura miscarii de frumusete curata, cu noua colectie de machiaj natural!

Daca esti pregatita sa devii mai priceputa in ceea ce priveste activitatea de infrumusetare zilnica, nu poti trece pe langa noua linie de machiaj natural a Young Living, Savvy Minerals by Young Living. Aceasta colectie de machiaj natural imbina formule premium cu ingrediente pure, pentru a se alatura frumusetii tale naturale fara a sacrifica standardele tale de ingrijire a pielii. Cu o varietate de nuante si culori, poti gasi produsele perfecte pentru a te ajuta sa iti construiesti colectia de machiaj de vis.
Frumusetea curata sau pura este un termen pe care companiile de produse cosmetice il folosesc pentru a arata ca produsele lor nu contin anumite ingrediente nesigure sau controversate, cum ar fi parabeni sau talc. Condusi de cresterea in industria de wellness, consumatorii cer produse sigure si „curate”, fara ingrediente nocive sintetice.

Variind de la fonduri de ten, rujuri la farduri de ochi, obtine aspectul perfect, de la natural la dramatic, cu nuante si culori construibile. Exista chiar si un exfoliant pe baza de seminte de mac, care ii ofera luciului de buze sau rujului un finisaj fara cusur. Alege aspecte sidefate, mate sau cu o stralucire intensa pentru buzele tale, cu rujurile si luciurile de buze Young Living. Finiseaza cu un fard de obraz vegan, rozaliu si radiant. Netoxice si netestate pe animale, pentru o indulgenta naturala, fara urma de sentiment de vina.
Cele doua nuante de bronzer se amesteca usor si iti incalzesc tenul pentru a avea niste obraji luminosi si radianti, cu o piele care straluceste natural. Aplica aceste bronzere cu una dintre pensulele din Essential Brush Set. Aceste cinci pensule de calitate ridicata vin intr-o cutie eleganta pentru depozitare si transport usor.

Pentru a termina pregatirea si a putea pleca, gama de rujuri si glosuri de buze Young Living va adauga cu siguranta acel strop de culoare pe care il doresti. Rujul are o formula fina, se aplica usor si e perfect pentru utilizare zilnica. Pentru a adauga un pic de stralucire, luciul de buze natural calmeaza si inmoaie buzele, oferindu-ti control asupra nuantei pentru o acoperire usoara pana la medie.

Young Living Lantern Diffuser Lifestyle

Cum sustine Young Living frumusetea curata?

Compania conduce revolutia de frumusete curata, eliminand ingredientele nesigure si concentrandu-se pe ingrediente usoare, corecte si eficiente. Compania a interzis chiar mai mult decat cele 1.328 de ingrediente interzise de Uniunea Europeana, interzicand peste 2.500 ingrediente si chiar si unele „ingrediente naturale” pe care alte companii le utilizeaza.
Niciunul dintre produsele Young Living Savvy Minerals nu contine vreunul dintre urmatoarele ingrediente:

  • Talc
  • Bismut
  • Parabeni
  • Fialati
  • Produse petrochimice
  • Nanoparticule
  • Parfumuri sintetice
  • Coloranti sintetici
  • Materiale de umplutura sintetice si ieftine

Detalii despre produs, impreuna cu cateva sfaturi si trucuri privind conturul perfect, pot fi gasite pe site-ul web Young Living https://www.youngliving.com/ro_RO

Despre uleiurile esentiale Young Living

Young Living Essential Oils, LC, situata in Lehi, Utah, este liderul mondial al uleiurilor esentiale, oferind produse infuzate cu uleiuri de cea mai inalta calitate. Young Living isi ia in serios rolul de lider in industrie, stabilind standardele cu angajamentul sau brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanti: Aprovizionare, Stiinta si Standarde. Aceste principii de ghidare ajuta firma Young Living sa protejeze planeta si sa furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii nostri le pot utiliza si le pot impartasi cu incredere cu familia si prietenii lor. Produsele Young Living- care provin din ferme corporative si partenere si furnizori certificati Seed to Seal- nu numai ca sustin un stil de viata sanatoasa ci ofera si oportunitati pentru peste 6 milioane de membri de la nivel global pentru a-si gasi un scop si o stare de bine in viata aliniindu-si munca cu valorile si pasiunile lor.

PR CONTACT
Adrian Falk +44 20 8133 4111 afalk@believeadvertising.com

Comments are off this post!