Seara a treia Kasta Morrely Fashion Week

Media

Seara a treia Kasta Morrely Fashion Week

Colectii in premiera mondiala la Kasta Morrely Fashion Week
139

Prin educatie intelegem ca moda sta la baza evolutiei civilizatiei contribuind efectiv la mentinerea, pastrarea si apararea regulilor sociale. Festivalul Kasta Morrely Fashion Week editia a VII-a s-a desfasurat la inceputul lunii noiembrie 2018 in orasul Iasi. Festivalul international si-a atins din nou scopul asumat de organizatori de promovare a voluntariatului, cetateniei active si rolului civilizator pe care il au industriile creative.


Seara a treia Kasta Morrely Fashion Week ed. VII a fost deschisa cu o prezentare in premiera internationala a invitatului de onoare al festivalului, ADDY VAN DEN KROMMENACKER, designerul oficial al Casei Regale a Olandei. Acesta a lansat colectia “Out of Africa” pe podiumul profesionist de la Iasi, demarand astfel un turneu mondial de prezentare a colectiei sale pe marile podiumuri de moda.

Seara a treia Kasta Morrely Fashion Week a continuat cu prezentarea rochiilor de mireasa MARY STEN, un brand de lux din Iasi, autentic si neconventional, ce exprima o noua forma de eleganta.

Brandul Mery Stein este creat din dorinta de a da un nume reprezentativ tinutelor noastre, care sa reflecte viziunea designerului si stilul vestimentar propus de casa de moda.

KASTA MORRELY KIDS a cucerit din nou publicul printr-o prezentare de Teatru de Moda® ce a avut ca tematica Centenarul Marii Uniri.

ADRIANA AGOSTINI din Bucuresti a prezentat o colectie avangardista, cu tinute unicat, pline de culoare si stralucire, ce a mizat pe latura artistica si nu pe cea comerciala.

ALEXANDRU RAICU din Bucuresti a fost prezent pe scena festivalului cu cea mai recenta colectie a sa, primavara-vara 2019, intitulata “Bleeding Rainbow”, prezentata si la Paris in timpul Saptamanii Modei. Colectia este puternic inspirata de moda anilor 2000 si vorbeste despre diversitate, egalitate si toleranta.

Din partea UNIVERSITATII NATIONALE DE ARTE DIN IASI, Andrada Pasaniuc a prezentat colectia “Arta – te” inspirata din arhitectura Art Deco a perioadei anilor 1920, iar Crista Dima a purtat spectatorii in mijlocul naturii prin intermediul colectiei “Into the wilderness”. Studentii au lucrat sub indrumarea lect. univ. Ecaterina Marghidan si conf. univ. Cornelia Brustureanu.

Pasionata de moda si arta, tanarul designer iesean ANDREEA PIRLOG a lansat cea mai recenta colectie in seara a treia Kasta Morrely Fashion Week, inspirata de natura si cu o inclinatie spre decorativism, culoare si design.

Din partea UNIVERSITATII NATIONALE DE ARTE TIMISOARA, STEFAN CEZAR, masterand la Facultatea de Arte si Design, a prezentat colectia ”Shinobi” in colaborare cu Atelierul de incaltaminte MonoShoes. Acest proiect vestimentar abordeaza lumea Anime-urilor japoneze, pline de culoare, aventura si dinamism.

Designerul LIDIA SELICI din Rep. Moldova a prezentat o colectie memorabila cu rochii de seara, desprinse parca din povesti. Materialele luxoase, designul original si rafinamentul tinutelor au impresionat publicul spectator.

Conform traditiei Festivalului Kasta Morrely Fashion Week, pentru ca publicul spectator sa-i cunoasca pe cei fara de care nu se poate realiza un astfel de festival de interes general, a iesit pe scena backstage-ul serii format din peste 300 de voluntari, manechine, specialisti si parteneri din domeniul industriilor creative.

Organizatori si parteneri principali: Asociatia Kasta Morrely, Compania BETTY ICE si Primaria Municipiului Iasi.
www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek

Comments are off this post!