Sebnem Gunay toamna iarna 2019-2020

Tendinte&Stil

Sebnem Gunay toamna iarna 2019-2020

Sebnem Gunay isi exprima stilul intr-un mod perfect si ii inspira si pe altii in colectiile sale.
274

In spectacolul de moda al Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Sebnem Gunay a fost inspirata de copilaria ei, de familia ei, de prietenii ei si din colectiile Jane Fonda “FOR BETTER MEMORIES”. In aceasta colectie, intram in amintiri si sentimente profunde. Privind detalii imperfecte care, intr-un fel, fac un lucru perfect. Scopul este sa fie mai mult pe Terra in lumea de astazi.
Totul merge in cicluri, iar estetica este inclusa si ea. Vezi oameni care se inspira din lucruri noi sau vechi. Nu conteaza din ce decada vine stilul tau. La sfarsitul zilei, este vorba de a obtine expresia voastra sub orice forma.
Acum suntem intr-o combinatie dintre lumea reala, viata artificiala si reala, aspectul fizic si aspectul online, care nu mai este o estetica reala. Schimbarea aspectului este usoara in toate modurile, stilul, culoarea, formele, dar sentimentele raman aceleasi.

Sebnem Gunay

Iti amintesti ce ai simtit la prima intalnire?

Aceasta colectie este legata de strada, dans, sala de gimnastica si duminica fericita sau o prima intalnire. Indiferent de modul in care arati, este vorba mai mult despre a fi tu.
Sean Gunay, care isi exprima stilul intr-un mod perfect si ii inspira si pe altii in colectiile sale, este insotita de tonuri moi, cu tonuri usoare, alcatuita din LOOK – urile a 21 de femei si 3 barbati, arata designul toamna iarna 2019-2020.

Despre Sebnem Gunay

Sebnem Gunay este o fata care a crescut intr-un mic oras din Belgia. La varsta de 19 ani s-a mutat la Istanbul pentru a studia programul de design de moda si tehnologie la Womenswear in cadrul Istanbul Moda Academy (IMA). De aici a inceput calatoria ei …

Info&foto : image.net

Comments are off this post!