Seminar motivational „Ea, FEMEIA!”

Media

Seminar motivational „Ea, FEMEIA!”

47

Modelul meu de viata este mama, care m-a invatat ca, in ciuda dizabilitatii fizice, trebuie sa fiu un OM, dar nu un om special, diferit, cu nevoi speciale, cu handicap, cu probleme (asa cum probabil ma percepe lumea), ci unul EXCEPTIONAL.“

Atata timp cat soarele e pe cer, iar mintea mi-e limpede, am datoria sa traiesc fiecare secunda, sa realizez ce Imi propun, sa iubesc, sa Invat, sa ajut si, cel mai important, sa fiu un OM egal cu toti ceilalti, dar unic In felul meu.” – citat din prima mea carte motivationala „Personalitati cu handicap care au influentat istoria”, unde sunt prezentate 100 de personalitati cu handicap din intreaga lume care, de-a lungul istoriei, au reusit sa schimbe atitudinea si mentalitatea societatii prin descoperirile Iin domeniul stiintific, prin realizarile extraodinare In pictura, muzica, film, literatura, sport, politica etc.
Carl Gustav Jung spunea: „Viata Incepe la 40 de ani, pana atunci faci doar cercetare”. Pana la 40 de ani am studiat, muncit si perseverat in diverse domenii, am experimentat, am iubit, meditat, mi-am depasit limitele, am daruit voluntar cu generozitate, am initiat si coordonat proiecte.

marta

Consider ca femeia la 40 de ani are mai multa maturitate emotionala si experienta de viata fiind astfel mult mai capabila sa atinga orice obiectiv. Primul meu obiectiv pentru acest an a fost atins pe 1 martie odata cu lansarea site-ului si blogului personal: https://martabencze.ro/.
Scopul principal al blogg-ului este de a ajuta tinerii sa-si atinga potentialul de care dispun, iar prin serviciile oferite acestora sa putem realiza Impreuna tranzitia de la Invatare la gandire si eventual, creatie.
Site-ul prezinta si cele trei tipuri de servicii pe care le ofer, pentru ca DA , de anul acesta sunt antreprenor.
– seminarii motivationale;
– life coaching;
– consultanta ONG; consiliere juridica.

De asemenea, site-ul ofera posibilitatea descarcarii In format electronic a cartii motivationale „Personalitati cu handicap care au influentat istoria”.
Luna martie este cu siguranta luna Femeii si mi-am propus sa sarbatoresc impreuna cu femeile din Galati feminitatea, naturaletea, frumusetea interioara si exterioara.
Pana la 40 de ani orice femeie trebuie sa treaca prin anumite etape si experiente pentru a putea afirma ca a „trait” si nu doar a „supravietuit” acestor ani.
In cadrul seminarului motivational „Ea, FEMEIA!” voi impartasi timp de doua ore experientele ce mi-au schimbat viata, modul de a gandi si de a actiona constructiv pentru a-mi atinge fiecare vis cu fortele proprii. Sunt intrebata de multe ori cum reusesc sa realizez atat de multe lucruri, de unde am puterea si care este secretul meu? Am mereu acelasi raspuns: „Fac tot ce pot, cu tot ce am la momentul potrivit, dand 100% din mine”.


Pe 27 martie 2016, ora 16.00, la Ethos Cafe&Dolce (Casa Serfioti, Strada Domneasca, nr. 52) organizez primul seminar motivational „Ea, FEMEIA!” unde te astept cu caldura, energie pozitiva sa descoperi cum poti trece peste barierele de atitudine impuse de societate si sa descoperi ca fericirea este In tine, trebuie doar sa o descoperi.
Invitatia poate fi achizitionata la pretul de 50 lei, pana la data de 25 martie 2016, exprimandu-va dorinta la e-mail: contact@martabencze.ro sau la numarul de telefon 0747919166.

Marta-Iozefina Bencze,
Life-coach, motivational speaker, blogger.
www.martabencze.ro

Comments are off this post!