Serge Ruffieux-noul director de creatie Carven

Media

Serge Ruffieux-noul director de creatie Carven

49

Carven a confirmat sosirea designerului in varsta de 42 de ani de origine elvetiana – Serge Ruffieux, ca director de creatie ready-to-wear, accesorii si incaltaminte pentru femei, asta dupa ce casa de moda s-a despartit in octombrie 2016 de duo-ul Alexis Martiel si Adrien Caillaudaud.

Anterior, Serge Ruffieux a condus alaturi de Lucie Meier casa Dior – ready-to-wear si couture, dupa care a devenit co-director de creatie dupa plecarea lui Raf Simons; el a fost de asemenea, mana dreapta la Sonia Rykel.

“Sunt incantat sa imi asum acest nou rol ca director de creatie la Carven. Simt o adevarat afinitate fata de doamna Carven si viziunea sa, si ma simt foarte incantat si onorat sa incep un nou capitol in istoria brandului”

a afirmat Serge Ruffieux despre venirea sa la casa de moda fondata in 1945.

Noul director de creatie Carven este un maestru al tehnicii, cultivand un sentiment al creatiei dezirabil si realist, iar faptul ca a fost la Christian Dior a confirmat talentul sau, mai ales in circumstante destul de dificile: plecarea lui Raf SimonsSerge Ruffieux are ocazia sa-si demonstreze calitatile in aceasta noua etapa a casei de moda, cand Blubell Group, distribuitor de bunuri de lux din Asia, cu sediul in Hong Kong, a devenit actionar majoritar.

Prima colectie Serge Ruffieux la Carven va fi colectia Cruise 2018, urmata de ready-to-wear primavara-vara 2018 in cadrul Saptamanei Modei de la Paris.

Comments are off this post!