Vestimentatie

HomeVestimentatieServicii „la comanda” pentru barbati
Servicii „la comanda” pentru barbati

Servicii „la comanda” pentru barbati

Exista o tendinta tot mai crescuta a barbatilor de a cheltui tot mai multi bani pe haine si accesorii, dar nu in orice mod: tot ce cumpara trebuie sa fie unic si cat mai personalizat! Astfel, au luat amploare si devin tot mai populare multe companii care ofera astfel de servicii: bespoke, made-to-measure, made-to-order, atat online cat si la fata locului.

Evident ca nu toti barbatii isi permit sa se urce in avion si sa zboare pentru acest lucru, dar, datorita evolutiei tehnologice, multi pot obtine ceva special la preturi accesibile.

Knyttan – Londra – ofera tricotaje personalizate facute din lana italiana Merino, clientii putandu-si alege diferitele culori si forme de fiecare data, avand parte de un articol de imbracaminte unic. In fabrica, poti alege orice stil, care merge imediat la masinile de tricotat si exista posibilitatea sa ti-l realizeze chiar in fata ta, in cazul in care nu este aglomeratie. Fiecare articol este etichetat individual, avand spatiu pentru numele tau sau pentru cine l-ai cumparat; Knyttan ofera si o varianta online a acestui proces. Deviza Knyttan este „Colectie infinita de finita de tine definit de tine„.

Harrods – Londra – unul dintre cele mai mari magazine din Europa – organizeaza de doua ori pe an, evenimente made-to-measure. Reprezentanti ai brandurilor din intrega lume isi trimit master tailors la evenimente, iar vizitatorii au ocazia gratuit, sa li se ia masuri si sa-si accesoriseze outfit-urile.

Hancock – Scotia este un brand de lux britanic producator specializat pe haine de ploaie. Ei ofera varianta online de a-ti personaliza gecile online, clientul avand posibilitatea sa isi aleaga 16 parti pentru a-si crea haina visata, care, in final, ii va fi livrata la domiciliu.

Cubbits din Londra, ofera ochelari si ochelari de soare realizati manual, realizati in stil britanic. Ramele sunt confectionate pe parcursul a sase saptamani si trec prin 50 etape de productie. Ai posibilitatea de asemenea, sa alegi din 2500 combinatii din 16 cadre, 8 culori si peste 20 nuante de lentile; mai mult, cumparatorul are posibilitatea sa achizitioneze si accesorii premium, unele facute handmade. Transportul este gratuit!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»