Supermodele

HomeSupermodeleSessilee Lopez – Un Supermodel Care si-A Indeplinit Visul
Sessilee Lopez – Un Supermodel Care si-A Indeplinit Visul

Sessilee Lopez – Un Supermodel Care si-A Indeplinit Visul

Masuri : 82.5-66-89
Inaltime : 178cm
Culoarea ochilor : caprui
Culoarea parului : negru
Sessilee s-a nascut pe 4 ianuarie 1989. Este un cunoscut model american, avand origini dominicane si portugheze.  Mai are doua surori, Kristian Lorén-care e designer vestimentar – si Latoya Mendez, care a studiat medicina.
Si-a dorit de mica sa devina un model de succes, iar cu sprijinul familiei si-a indeplinit visul. Lopez si-a inceput cariera de model in 2004, cand a semnat un contract cu IMG Models. In prezent e reprezentata de catre Major Model Management. Defilarea sa de debut a avut loc la spectacolele pentru Vivienne Tam si Daryl K.

A prezentat moda pentru nume celebre: Shiatzy Chen, Fendi, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Lanvin, Hermès,etc.
A aparut in editoriale pentru editiile Vogue din Italia, Franta, Japonia, Germania, America, dar si pentru V Magazine, W Magazine, Allure, i-D, Dazed & Confused, Marie Claire, Numéro, editiile din Franta, Suedia si America ale revistei Elle si cele din Spania si America ale publicatiei Harper’s Bazaar.

Sessilee a participat in campanii publicitare pentru Gap Jeans, Tommy Hilfiger, Barneys New York, GAP, Benetton, ckOne, Macy’s, Levi’s, Saks Fifth Avenue, DKNY, Nordstrom, Adidas, H&M, H by Halstonn si Uniqlo.
In septembrie 2009, a aparut alaturi de modelele Arlenis Sosa, Chanel Iman si Jourdan Dunn pe coperta revistei i-D. In 2008 si 2009 a defilat in spectacolele de la Victoria’s Secret. De asemenea, a mai aparut in Vogue si ca una dintre cele patru modele  de pe copertele editiilor supranumite “All Black”, alaturi de Naomi Campbell, Liya Kebede si Jourdan Dunn.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»