Sessilee Lopez – Un Supermodel Care si-A Indeplinit Visul

Supermodele

Sessilee Lopez – Un Supermodel Care si-A Indeplinit Visul

47

Masuri : 82.5-66-89
Inaltime : 178cm
Culoarea ochilor : caprui
Culoarea parului : negru
Sessilee s-a nascut pe 4 ianuarie 1989. Este un cunoscut model american, avand origini dominicane si portugheze.  Mai are doua surori, Kristian Lorén-care e designer vestimentar – si Latoya Mendez, care a studiat medicina.
Si-a dorit de mica sa devina un model de succes, iar cu sprijinul familiei si-a indeplinit visul. Lopez si-a inceput cariera de model in 2004, cand a semnat un contract cu IMG Models. In prezent e reprezentata de catre Major Model Management. Defilarea sa de debut a avut loc la spectacolele pentru Vivienne Tam si Daryl K.

A prezentat moda pentru nume celebre: Shiatzy Chen, Fendi, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Lanvin, Hermès,etc.
A aparut in editoriale pentru editiile Vogue din Italia, Franta, Japonia, Germania, America, dar si pentru V Magazine, W Magazine, Allure, i-D, Dazed & Confused, Marie Claire, Numéro, editiile din Franta, Suedia si America ale revistei Elle si cele din Spania si America ale publicatiei Harper’s Bazaar.

Sessilee a participat in campanii publicitare pentru Gap Jeans, Tommy Hilfiger, Barneys New York, GAP, Benetton, ckOne, Macy’s, Levi’s, Saks Fifth Avenue, DKNY, Nordstrom, Adidas, H&M, H by Halstonn si Uniqlo.
In septembrie 2009, a aparut alaturi de modelele Arlenis Sosa, Chanel Iman si Jourdan Dunn pe coperta revistei i-D. In 2008 si 2009 a defilat in spectacolele de la Victoria’s Secret. De asemenea, a mai aparut in Vogue si ca una dintre cele patru modele  de pe copertele editiilor supranumite “All Black”, alaturi de Naomi Campbell, Liya Kebede si Jourdan Dunn.

Comments are off this post!