De Ce Sunt Anumite Fotografii Reusite si Altele Nu?

Sfaturi

De Ce Sunt Anumite Fotografii Reusite si Altele Nu?

11

Fie ca suntem fotogenici sau nu, toti vrem sa aratam foarte bine in fotografii, indiferent cat e ceasul, unde suntem sau in ce stare ne aflam. Evitam pe cat se poate ipostazele jenante cu noi insine, nu ne place sa fim etichetati pe Facebook in fotografii in care nu am iesit bine. De aceea am considerat sa enumeram cateva sfaturi pentru a da bine in poza, indiferent ca suntem fotografiati intr-un mod profesionist sau cu propriul telefon!

1. Utilizati intodeauna culori mate cand va machiati pentru ca acestea nu sclipesc, nu au niciun fel de stralucire! Daca se foloseste blitul sau daca soarele straluceste, veti avea fata fotografiata uniform, iar toate trasaturile se vor vedea asa cum va doriti!
2. Pentru rezultate satisfacatoare, machiati-va in lumina naurala! Aranjandu-va in casa, lumina din interior va poate juca feste: puteti aplica mai mult sau mai putin machiaj, puteti incerca sa umpleti umbre care nu necesita. Cu siguranta v-ati aflat in ipostaza in care ati plecat multumite cu machiajul de acasa, in schimb fotografiile nu au iesit asa cum doreati!
3. Fardul de culoare galbena este mult mai bun decat cel diafan sau care straluceste; evitati astfel sa iesiti in fotografii cu diverse umbre sau reflexii.
4. Pentru a arata bine intr-o fotografie, multi recomanda folosirea unui liner si rimel negru! Explicatia este simpla: cu cat contrastul este mai mare, cu atat ochii vor fi mai frumosi si vor iesi in evidenta!
5. Nu uitati de ruj! Functie de ce vreti sa exprimat in poza, folositi culoarea adecvata! Este la fel de important ca si rimelul pentru ca este in contrast cu nuanta fetei.
6. Evitati umbrele, nu folositi nuante inchise sub ochi! Adoptati o pozitie corecta spre fotograf pentru a evita umbrele! Aici intervine si experienta fotografului.
7. Folositi picaturi pentru ochi pentru a scapa de liniile rosii de pe albul ochilor! In acelasi timp, ochi vor parea mai mari si mai clari, ceea ce este un avantaj pentru ca fotografia sa fie reusita.

Acestea sunt cateva mici trucuri pentru a reusi sa iesiti mai bine in poza! Incercati-le pe toate sau doar cateva si faceti comparatie cu fotografiile precedente! Acesta este cel mai bun mod de a invata cum sa iesiti mai bine in fotografii !

Your email address will not be published. Required fields are marked *