Shalom Harlow – Modelul Cu Ochii Albastrii Care Aduce „Pace”

Supermodele

Shalom Harlow – Modelul Cu Ochii Albastrii Care Aduce „Pace”

18

Masuri : 86.5-58.5-86.5
Inaltime : 181 cm
Culoarea ochilor : albastri
Culoarea parului : castaniu
Cunoscut model al anilor ’90, Shalom s-a nascut in Oshawa, Ontario, Canada, pe 5 decembrie, 1973. Parintii ei sunt Sandi Herbert si David Harlow. Mama a numit-o Shalom, insemnand „pace” in ebraica. A fost descoperita la un concert The Cure, in Toronto,si a inceput cariera in modelling chiar din timpul liceului. De atunci a aparut pe copertele a numeroase reviste, in editoriale,mari prezentari de moda si in filme. De asemenea, a fost co-prezentatoare a emisiunii MTV ”House of Style”, alaturi de buna ei prietena, Amber Valletta. Multa vreme a fost modelul favorit al multor designeri care considerau ca infatisarea sa face o buna legatura intre ceea ce inseamna comercial si ceea ce reprezinta moda vestimentara.
In anul 1994 prezinta pentru Alberta Ferretti, Escada Sport si Gianfranco Ferré. Un an mai tarziu devine imaginea lui Isaac Mizrahi si Chanel, aparand pe coperta Cosmopolitan si pe cea a editiei britanice a revistei Vogue. Shalom a fost in 1995 castigatoarea premiului Modelul Anului acordat de Vogue si VH1. De asemenea, a fost imaginea si purtatoarea de cuvant a casei Chanel pentru parfumul ”Coco”. In 1996 pozeaza pentru copertele revistelor Elle,Vogue -editia frantuzeasca, Harper’s Bazaar si Marie Claire. In 1997 semneaza un contract cu firma L’Oréal si devine imaginea casei Versace. Un an mai tarziu,face acelasi lucru pentru Giorgio Armani.
Debutul in film si-l face in 1997, in productia „In & Out”, alaturi de Kevin Kline.
In iulie 2007, ajungand la un venit total de 2 milioane de dolari in ultimele 12 luni, revista Forbes a desemnat-o a treisprezecea in top 15 al celor mai bine platite supermodele. In acelasi an a urcat pe catwalk pentru Jones New York, Tumi,Tiffany&Co, Nautica si Chloé. In 2008 a aparut in colectia de primavara-vara a casei Valentino.
Cea mai recenta aparitie pe catwalk a fost intr-o prezentare pentru colectia de primavara-vara Viktor&Rolf,in 2009. In 2012 a aparut in clipul „L’Odysée”, pentru Cartier.
Shalom Harlow despre ea insasi:
Intrebata fiind de Cindy Crawford, in emisiunea MTV „House of style”, daca a pozat vreodata nud, a raspuns: „O,da!…Ma simt mai bine fara haine pe mine decat imbracata!
Referitor la sacrificiile pe care le-a facut ca supermodel, declara: „Eram prea slaba.Munceam tot timpul, nu mancam acasa. Doar spaghetti bolognese prin avioane. Acum majoritatea meselor mi le gatesc eu, cu ingrediente organice.”
In prezent, Shalom traieste in Brooklyn, New York.

Your email address will not be published. Required fields are marked *