Shopping Mood On-campanie Bucuresti Mall – Vitan

Shopping Mood On este o campanie lansata pe 3 iunie 2021 de Bucuresti Mall - Vitan , prin care iubitorii de shopping pot castiga, pana pe 26 septembrie, 4.000 de vouchere.

Shopping Mood On este o campanie lansata pe 3 iunie 2021 de Bucuresti Mall – Vitan , prin care iubitorii de shopping pot castiga, pana pe 26 septembrie, 4.000 de vouchere in valoare de 50 lei, valabile in magazinele partenere si premii atractive lunare.

In perioada urmatoare, vizitatorii Bucuresti Mall – Vitan care fac cumparaturi de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal de la magazinele partenere, sau de minimum 500 lei de la Media Galaxy si Mega Image, vor primi un voucher in valoare de 50 lei, in limita stocului disponibil* la Infodesk.

Totodata, clientii vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru premiile lunare. Iubitorii de tehnologie pot castiga un iPhone 12 Max Pro, cuplurile pot castiga seturi de ochelari pentru Ea si El, pasionatii de beauty pot primi vouchere Douglas in valoare de 1.500 lei, iar cei interesati sa dea un aer nou casei, vor putea fi norocosii castigatori ai voucher-ului in valoare de 15.000 lei de la Mobila Dalin.

*Pentru mai multe detalii cu privire la desfasurarea campaniei Shopping Mood On, lista magazinelor partenere si valoarea premiilor puteti consulta regulamentul campaniei, disponibil pe https://bucurestimall.ro/evenimente/shopping-mood-on/

De asemenea, pana la data de 15 iunie, Bucuresti Mall – Vitan, in parteneriat cu Muzeul National al Literaturii Romane (MNLR) si cu Centrul de Tineret al Municipiului Bucuresti ii intampina pe vizitatori cu expozitia tematica a lunii: Calatorie in timp. Imagini din copilaria scriitorilor romani. Muzeografii MNLR au pregatit pentru vizitatorii centrului comercial fotografii si instantanee din arhiva muzeului, insotite de scurte fragmente de prezentare, marturii si descrieri ale caselor, strazilor si ale atmosferei din copilaria scriitorilor romani.

Ii intampina pe vizitatori cu expozitia tematica a lunii: Calatorie in timp. Imagini din copilaria scriitorilor romani.

Principalul punct de atractie al expozitiei sunt fotografiile care infatiseaza scriitori romani celebri la varste fragede. Fotografiile sunt insotite de scurte povesti, astfel incat expozitia sa fie cat mai interesanta pentru audienta.

Vizitatorii vor putea descoperi detalii mai putin cunoscute si pline de farmecul unor vremuri indepartate: cum arata casa natala a lui Alexandru Vlahuta; care au fost scriitorii nascuti in tinuturile impadurite ale Albaniei; care dintre scriitorii romani cunoscuti au copilarit intr-o casa de lemn specific romaneasca ori intr-un conac boieresc sau intr-o casa din Chapelle-Anthenaise (Franta); care dintre acestia sunt descendenti din voievozi ai tarii sau din luptatori in Razboiul de Independenta; care au crescut cu guvernante britanice sau cu povestile despre calatorii peste mari si tari, pana la Atena, Alexandria si Istanbul, relatate de bunicii lor.

Despre Bucuresti Mall – Vitan

Bucuresti Mall – Vitan este primul centru comercial modern din Romania, cu o istorie de peste 20 de ani. Inca de la lansare, el a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment. In prezent, mixul de branduri si de chiriasi isi mentine oferta inedita, iar Bucuresti Mall – Vitan continua sa fie un trendsetter: Aici se gasesc in exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din Romania, dar si restaurantul APERTO. Mai mult, magazinul MANGO din Bucuresti Mall – Vitan este cel mai mare din Romania, cu colectii pentru femei, barbati si copii, de la nou-nascuti pana la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din tara.

Media contact: Fulvia Meirosu, PR Manager, Confident Communications, fulvia@confidentpr.com, 0785 012 511