Sinestezic prezinta Garden of Dreams la Paris Fashion Week

Media

Sinestezic prezinta Garden of Dreams la Paris Fashion Week

156

Sinestezic va fi prezent in orasul luminilor, la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week. Colectia Garden of Dreams va fi expusa in cadrul expozitiei Vendome Luxury, ce reuneste anual designeri vestimentari de prestigiu de pe tot mapamondul, la hotelul Le Meurice, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2018. Locatia nu a fost aleasa intamplator. Hotelul Le Meurice este un loc fascinant, amplasat in inima Parisului, langa Place Vendome, pe Rue de Rivoli, care imbina splendoarea secolului al XVIII-lea cu luxul si confortul zilei de azi. Hotelul a oferit inspiratie pentru numeroase personaje iconice, precum Salvador Dali, Emile Zola, Andy Warhol si Bob Dylan.

Asadar, in acest cadru dedicat iubitorilor de frumos, de arta si de moda, Sinestezic va prezenta Garden of Dreams, colectie care este caracterizata de feminitate si se remarca prin creatiile vestimentare imprimate cu picturi in acuarela, pictate de designerul brandului, Madalina Zlamparet. Alaturi de Sinestezic vor expune designeri celebri precum Monique Lhuillier si Yumi Katsura.

Lansat in 2016 si avand ca semnatura imprimeurile pictate in acuarela, Sinestezic are ca filosofie “frumusetea prin unicitate”.

Frumusetea nu ar trebui sa fie definita de stereotipuri. Dorinta noastra este sa scoatem in evidenta individualitatea femeilor si sa le inspiram, astfel incat sa-si depaseasca limitele si sa se simta bine, indiferent de aspectul lor fizic.

spune managerul brandului, Andrei Zlamparet.

Garden of Dreams” sau “Gradina visurilor” este locul in care femeile sunt inspirate sa viseze la lumea creata de ele, la unicitatea lor. Este locul in care fricile si stereotipurile nu exista.

Zlamparet Andrei – Manager Sinestezic

Tel: +4 0742 022 913

www.sinestezic.ro | Email: studio@sinestezic.com

 

Comments are off this post!