Singur Acasa-varianta romaneasca- online in curand

Singur Acasa-varianta romaneasca apare curand in online!

Singur Acasa-varianta romaneasca apare curand in online! Agentia It kids – Art school & modelling agency ne surprinde iarasi cu un proiect de exceptie. In perioada sarbatorilor, o echipa de 16 copii intre 5-16 ani vor lansa online un film de tip scurt metraj, o comedie savuroasa de Craciun, dedicata copiilor si adolescentilor. Nu lipsesc intrigile, Mos Craciun dar si HOTUL care incearca sa te strice Craciunul. Ce a iesit, vom vedea in curand pe Amazon Prime, YouTube si canalele Tv partenere.

Despre Singur Acasa-varianta romaneasca

Doar ca sunt mai multi copii si nu sunt chiar singuri

mentioneaza zambind Catalina Buzdun – Rafaila, initatorul proiectului.

Proiectul s-a dorit a fi lansat la 25 decembrie, direct pe Amazon prime video, in exclusivitate pentru Romania, dar din cauza intarzierilor cauzate de Covid-19, am decis sa il publicam pe mai multe canale, inclusiv TV, pana la 30 ianuarie. Toata perioada de iarna e o sarbatoare, iar pentru a fi accesibil tuturor am decis sa il punem si pe Youtube. Cu totii cred ca stiti deja ca Amazon prime video este pe locul al doilea in lume ca streaming dupa Netflix, dar chiar si asa, e nevoie de un abonament financiar pentru a-l putea viziona. Asa am luat decizia de a-l difuza si online si la canalele media partenere.

Copiii care joaca in film nu sunt actori, dar au fie cursuri la activ, fie sunt din zona artistica (cantareti, modele, dansatori). Ei fac parte din It kids – Art school & modelling agency si Scoala de arte Vox Apollo. In plus, alaturi de noi ii avem pe deja cunoscutii Aris Negoita, Sara Anastasia Buzdun, Ariana Sitaru, Alexandra Mazare, Raisandra, Andreea Costache. In plus, in echipa au intrat recent Daria Ene, Ingrid Ionita, Roy slim, Natalee Slim, Alexandru Costea si sora lui Maria, Alex Oprea, Luisa Teodorescu, Rebeca Rogin, Matei Buzdun, Ianis Marin, Raymond Dinu. Hotul este interpretat de Alin Gheralia.

Iar eu, desigur ca sunt managerul 🙂

continua Catalina Buzdun- Rafaila.

Ce a iesit, veti vedea curand!